Gőzölős vasalók

SSI 9400BK Digitális gőzölős vasaló

  • Akár 3 100 W teljesítmény
  • Digitális kijelző, az anyagtól függő optimális hőmérséklet és gőz beállításához
  • Eloxált vasaló felület, 400 gőzfúvókával a tökéletesen sima vasaláshoz
Archivált termék
Nem elérhető
1
/
5
Gőzölős vasaló digitális vezérléssel
A Sencor első digitális vezérlésű vasalója nagyméretű, páratlan betekintési szögű LED kijelzővel. Ezzel együtt megbízhatóan irányíthatja az összes vasalási módot, és akár 7 jelzőt is megjelenít, hogy tökéletes áttekintést kaphasson az összes futótevékenységről.
2
/
5
Szabadalmaztatott P-Temp technológia!
Mit tud valójában kezdeni ezzel a technológiával? Mindig automatikusan beállítja és fenntartja a megfelelő hőmérsékletet. Nem biztos az anyagban? Egyszerűen állítsa be ezt a funkciót/módot, és nem kell aggódnia szeretett vagy új ruhadarabja miatt.
3
/
5
Eloxált vasalófelület
Az eloxált talp nagyszerűen siklik minden anyagon. Nem csak extra csúszós, de nagyon ellenáll a karcolásoknak is. A felületen 400 stratégiailag elhelyezett gőzkimenet található, amelyekkel percenként akár 50 g gőzteljesítményt is generálhat. Egyszóval, ennek köszönhetően kényelmesen vasalhat megerőltetés  nélkül.
4
/
5
Öntisztító funkció
Állandó Anti-Scale szűrővel lett felszerelve, amivel megakadályozza a lerakódásokat. Ha tisztítás szükséges, akkor egyszerűen figyelmeztet a LED-kijelzőn és elindul az "Öntisztítás" funkció, hogy tökéletesen tiszta legyen újra.
5
/
5
Garantált hatékonyság
Még a rendkívül gyűrött ruhák sem jelentenek problémát! A gyerekek játszanak, a férj nem hajtogatja össze a ruhákat vagy hirtelen el kell utazni kell nincs idő a hajtogatásra? Nem számít! A pulzáló gőz és locsoló funkció gondoskodik a legjobb eredményről!
A Sencor 3100 W teljesítményű, első digitális vezérlésű vasalója nagyméretű és egyben páratlan betekintési szögű LED kijelzővel lett felszerelve. A megfelelő hőmérséklet beállítása is digitálisan történik és jelzőfény mutatja a hőmérséklet elérését, valamint a kijelző akár 7 jelzőt is megjelenít, hogy tökéletes áttekintést kapjon az éppen futó tevékenységről. Az átlátszó 350 ml -es víztartálynak köszönhetően bármikor nyomon tudja követni, hogy mikor kell a gőzöléshez a vizet újratölteni. A tartály könnyen, egyszerűen feltölthető.

A Sencor szabadalmaztatott P-Temp technológiája

Mit is jelent pontosan ez technológia? Mindig automatikusan beállítja és fenntartja a ruhának megfelelő hőmérsékletet. Nem biztos az anyagban és hozzá társuló hőmérsékletre? Egyszerűen állítsa be ezt a funkciót/módot, és nem kell aggódnia szeretett ruhadarabja miatt a vasaló tudni fogja mi a megfelelő hőmérséklet szint.

Speciális vasalófelület

Az eloxált vasalófelülete lehetővé teszi, hogy a vasaló minden anyagon szépen egyenletesen csússzon, de igen karcálló kivitelt is garantál. A felületén 400 stratégiailag elhelyezett gőzkivezető nyílás van, amelyek percenként akár 50 g gőzt is képes kiáramoltatni. Ezek a tulajdonságok is nagyban hozzájárulnak, hogy a vasalás folyamata könnyű, gyors és hatékony legyen.

Funkciók, amik megkönnyítik a munkát

A Sencor tervezői számos extra funkciót is beépítettek a készülékbe, amely az egyszerű és kényelmes felhasználás mellett a készülék hosszabb élettartamát hivatott elősegíteni.

Anti-Calc rendszer
A vasalóba fix Anti-Calc szűrő került beszerelésre, amely meggátolja a meszes lerakódások kialakulását a készülékben. Ha a szűrő eltömődött akkor a beépített érzékelőknek köszönhetően jelzőfény figyelmezteti a felhasználót. A szűrő hatékonysága függ a vasalóba öntött víz keménységétől. 

Turbógőz funkció
A turbógőz gomb megnyomása után a vasalótalpból nagy mennyiségű gőz áramlik ki, amely a nagyon gyűrött ruhák vasalását teszi könnyebbé. A turbógőz funkció a vasaló függőleges helyzetében is lehet használni.  Selyem és műszálas anyagokhoz a gőzölés funkciót ne használja, mert a szövet anyaga károsodhat.

Drip-Stop funkció
A vasaló Drip-Stop funkciója automatikusan leállítja a gőzölést, ha a hőmérséklet nem kellően magas a gőz képzéséhez. A funkció megakadályozza, hogy a vasalótalpból a forró víz kicsöpögjön.

Self-cleaning rendszer
A vasalóba épített öntisztító Self-cleaning rendszer megbízhatóan távolítja el az ásványi lerakódásokat.

Egyszerű használat, praktikus extra funkciókkal

5 előre beállított, tökéletes teljesítményt nyújtó vasalási mód áll az Ön rendelkezésére. Vasalhat alacsony, közepes, magas, de maximális hőmérsékleten vagy az anyag típusához igazítva. Az alacsony hőmérsékletű üzemmód esetén "száraz" vasalóként funkcionál, így egy csepp víz sem kell a tartályba. Az ötödik móddal bármilyen anyaghoz alkalmazkodik és természetesen lehetőség van a függőleges gőzölésre is, ahol nem kell levenni a ruhákat a vállfáról, vagy a függönyöket a karzatról. Ezentúl semmi sem akadályozhatja meg a tökéletesen sima vasalásban, a beépített LED világítás minden apró részletre megfelelő rálátást biztosít.

AUTOMATIKUS KIKAPCSOLÁSI FUNKCIÓ

A beépített automatikus kikapcsolási funkció kikapcsolja a vasalót abban az esetben, ha az 30 másodpercnél hosszabb ideig vízszintes vagy 8 percnél hosszabb ideig függőleges helyzetben mozdulatlanul áll. A kikapcsolás folyamatát egy sípszó kíséri, ha a vasalót megmozdítja, akkor a funkció kikapcsol, a vasaló tovább használható. A funkció ellenére a hálózathoz csatlakozott vasalót sose hagyja felügyelet nélkül.
Gőzölős vasalók

Műszaki paraméterek

Folyamatos gőzkibocsátás 50 g/min
Gőzlöket 220 g/min
Vasalási felület Eloxan
Függőleges gőzölés Igen
Drip-Stop Igen
Vízkőtelenítés Igen
Öntisztító Igen
Víztartály kapacitása 350 ml
Biztonsági kapcsoló Igen
Forgatható vezeték Igen
Teljesítmény (W) 3 100 W
Magasság (cm) 13,5 cm
Szélesség (cm) 11,8 cm
Mélység (cm) 31,1 cm
Szín Fekete
Tömeg 1,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás