Vissza Csengők
Csengők

SWD 112 Vezeték nélküli ajtócsengő

  • 48 választható dallam
  • LED jelzés a csengőn és a nyomógombokon
  • 433 MHz vételi frekvencia
A vezeték nélküli csengőt és a két nyomógombot tartalmazó készletnek köszönhetően mindig tudni fogja, ha vendég érkezik. A Sencor SWD 112 vezeték nélküli beltéri dallamcsengő 48 dallammal lett programozva és közel 150 m-es hatótávolságig használható, elektromágneses interferencia nélkül a főegység és a nyomógomb között. Az eszközök párosítása teljesen automatikus, és IP44 védelemmel lettek ellátva.

IP 44 védelem

Az IP szó szerinti jelentése behatolás elleni védelem, az elektronikai berendezéseket védő tok / készülékház környezeti behatások elleni védettségét jelzik vele. Az IP44 a következők mértékben védi a készüléket. 1 mm-nél nagyobb átmérőjű szilárd testek ellen, valamint a fröccsenő víz, vagy minimálid mértékű szivárgás elleni védelem.

Egyszerű és kényelmes működés

A Sencor vezeték nélküli csengők a 433 MHz frekvencia sávon működnek. A főegység hálózatról míg a nyomógom 1x LR23A elemmel működtethető. Praktikus LED jelzőfény található mind a gombon mind a főegységen egyaránt. Méretüket tekintve, a főegység 90 x 80 x 23mm és 96 g súlyú a nyomógomb pedig 85 x 40 x 21 mm és 35 g.

​Sencor vezeték nélküli csengők 

A Sencor vezeték nélküli ajtócsengő szettek alkalmasak a vendégek megérkezésének jelzésére, legyen az ház, lakás, iroda stb. Formatervezésének köszönhetően bárhova könnyen illeszkednek és az üzembe helyezése is nagyon egyszerű.
Csengők

Műszaki paraméterek

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás