Fül-, fejhallgatók

SEP 701BT BK Vezeték nélküli fejhallgató headset

  • Akár 30 óra üzemidő
  • Bluetooth Audio 5.3
  • Letisztult, elegáns kialakítás
7 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Így szólnak a 40 mm-es átalakítók

A Sencor SEP 701BT fejhallgató lenyűgöző hangteljesítményt nyújt, mely által a kedvenc dalok minden részlete tökéletesen életre kel. A rendkívül erős basszusok, a tiszta középsáv és a hűséges magas hangok felejthetetlen zenei élményt nyújtanak. A modern Bluetooth 5.3 technológiának köszönhetően az adatszinkronizáció kiváló, és a zenehallgatás teljesen késleltetésmentes.

Sokoldalú és dizájnba sem utolsó

A Sencor SEP 701BT vezeték nélküli fejhallgató kivételes csatlakozási lehetőségeket kínál, amelyek révén könnyedén és gyorsan párosíthatja bármilyen eszközzel. Az irodában, sportolás közben a pályán vagy akár otthon a filmnézés során is tökéletes társ lehet. A dizájnja pedig lenyűgöző, így ha magával viszi a szabadba, garantáltan felkelti a környezet figyelmét.

Tényleg mindenkinek megfelel

A Sencor SEP 701BT Bluetooth fejhallgató kivételes kényelmet nyújt viselésekor. A rendkívül kényelmes fülpárnák és az ergonomikus fejhíd garantáltan optimális hátteret biztosítanak. Legyen szó vad játékról, séta a természetben vagy a mindennapi munkahelyi sztereotípiákból való kiszakadásról, a Sencor SEP 701BT fejhallgató mindig a kedvencévé válik.

Csak egy gombnyomás...

A Sencor SEP 701BT fejhallgató azonnal átugorhat a következő dalra vagy fogadhat egy bejövő hívást. Az beépített mikrofonoknak köszönhetően könnyedén streamelhet és kihangosíthatja telefonhívásait. Ráadásul hosszú használati időt biztosít - az akkumulátor akár 30 órát is kibír egyetlen töltéssel, és beépített akkumulátor 400 mAh könnyen újratölthető mindössze 2 óra alatt USB csatlakozón keresztül.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Mikrofon Integrált
Kialakítás típusa Zárt
Bluetooth verzió 5.3
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Jeltartomány 12 m
Vezérlés típusa Gomb
Lejátszási idő 30 h
Töltési idő 2 h
Szín Fekete
Vezeték nélküli
Frekvenciatartomány 2.4 - 2.48
Hangerőszabályozó Igen
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 400 mAh

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás