Fül-, fejhallgatók

SEP 500BT BK Vezeték nélküli fülhallgató headset

  • Zajszűrős kialakítás
  • Bluetooth kapcsolat 10 méteres hatótávolsággal
  • IPX4 vízállóság
Archivált termék
Nem elérhető

A Sencor SEP 500BT tökéletes választás utazáshoz vagy sportoláshoz, hiszen ergonomikus kialakításának köszönhetően biztosan a fülben marad még futás közben is. A fülhallgató Bluetooth csatlakozással rendelkezik, így könnyedén csatlakoztatható okoseszközeinkhez. Emellett IPX4 vízállósági besorolással rendelkezik, ami védelmet nyújt az izzadságtól vagy esőtől. A fülhallgató mindössze 19 g, könnyű és kényelmes viseletet biztosít. Beépített tölthető akkumulátorral akár 5 órán keresztül is élvezhetjük a zenehallgatást. Az egyszerű design és a kiváló hangzás teszi még vonzóbbá a terméket. A fülhallgató hangja semleges, így bármilyen műfaj zenéjét kiváló minőségben élvezhetjük.

Vezeték nélküli fülhallgató headset

A Sencor SEP 500BT fülhallgatóval felejtse el az összegabalyodó vezetékeket, amik a telefonhoz csatlakoznak. Ez a fülhallgató Bluetooth vezeték nélküli technológiával működik, így könnyedén párosítható a telefonnal, és máris élvezhetjük a zenét vagy telefonálhatunk. A hatótávolsága akár 10 méter is lehet, így szabadon mozoghatunk a készülékünktől. A headset a Bluetooth 4.2 verziót használja, és támogatja a HSP, HFP, A2DP, AVRCP vezeték nélküli protokollokat.

Fej-, és fülhallgatók bejáratása

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A Sencor fülhallgató rendkívül kiváló hangzást nyújt, köszönhetően a két 10 mm átmérőjű dinamikus, neodímium hangszórónak. Az impedancia értéke 32 ohm, és a működési frekvencia tartománya 500 Hz-től egészen 40 KHz-ig terjed. A fülhallgató rendkívül érzékeny is, hiszen a hangszóró érzékenysége 120 dB, míg a mikrofon érzékenysége -42 dB. Továbbá, a multipoint csatlakozás lehetővé teszi, hogy egyszerre akár két telefont is kezelhessen a fülhallgató headset. A kábel hosszúsága pedig 0,6 méter, amely ideális méret utazáshoz vagy aktív életmódhoz.

Beépített akkumulátor

A Sencor fülhallgató tökéletes kísérő utazáshoz vagy sportoláshoz, hiszen a könnyű és kompakt kialakításnak köszönhetően kényelmesen viselhető. A teljes működést egy 80 mAh Li-ion akkumulátor biztosítja, amely micro USB csatlakozón keresztül könnyedén tölthető. A teljes feltöltés esetén akár 5 órányi zenehallgatást vagy 6 órányi beszélgetést tesz lehetővé. A fülhallgató készenléti ideje is kiemelkedő, hiszen az akkumulátor teljes feltöltése mindössze 2 órát vesz igénybe. Emellett a fülhallgató IPX4 védelemmel van ellátva, így ellenáll az izzadságnak és az esetleges cseppeknek.

Csomag tartalma

  • 1x Sencor SEP 500BT fülhallgató headset
  • 1x Micro USB kábel a töltéshez
  • 3 pár Szilikon fülilleszték különböző méretben
  • 1x Használati útmutató
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Mikrofon Integrált
Vezeték nélküli töltés
Kialakítás típusa Félig zárt
Bluetooth verzió 4.2
Aktív zajszűrés
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Impedancia 32 Ohm
Érzékenység 120 dB
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 10 mm
Jeltartomány 10 m
Vezérlés típusa Gomb
Felhasználó vezérlés Igen
Hangerőszabályozó Igen
Hívásvezérlés Igen
Lejátszási idő 5 h
Töltési idő 1 h
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 70 mAh
Töltőcsatlakozó típusa MICRO USB
Cserélhető fülilleszték Igen
Víz- és Porvédelem IP 44
Szín Fekete
Tömeg 19 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás