Rúd-, és álló porszívók

SVC 8936TI Álló porszívó

  • Kiváló vezérlés és egyszerű manőverezési képesség
  • 2 sebességű működés
  • HEPA ciklon szűrőrendszer
62 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Bemutatjuk a Sencor SVC 8936TI állóporszívót

A Sencor SVC 8936TI porzsák nélküli álló porszívó. Ideális választás a lakás takarítására. Bármilyen felületen használható, padlótól kezdve a bútorokig. A 180°-ban elfordítható szívófej a nehezen hozzáférhető helyeket könnyen elérhetővé teszi. A működését egy 2150 mAh Li-Ion akkumulátor biztosítja, amellyel a porszívó akár 60 percig is üzemeltethető. A szívóerőt az elektromos szabályzó segítségével állíthatja be. Az ergonomikus tervezésű fogantyú, a szívófejbe épített LED világítás biztosítja a pozitív felhasználói élményt. A készülék töltéséhez egy töltőállomás áll a rendelkezésre.

Egyszerre porszívózik és felmos!

Egyszerre porszívózhat és moshat fel az otthonában. Ugye milyen jól hangzik? A Sencor két tartállyal szerelte fel a készüléket, aminek köszönhetően porszívóként és felmosóként is tökéletes hely tud állni. Ennek köszönhetően időt és energiát takarít meg. Amint felhelyezi a felmosó mop fejet és a tartályt feltölti oldattal, utána már kezdhet is porszívózni és felmosni egyszerre.

Porzsák nélküli technológia, HEPA szűrőrendszerrel

Többé nem kell cserélhető porzsákok vásárlásán gondolkodnia! A porszívó nagy 1,0 literes maximális kapacitással rendelkező portartállyal lett felszerelve. Karbantartása rendkívül egyszerű, csak vegye ki, ürítse ki, vagy mossa ki és helyezze vissza. A kiváló minőségű HEPA szűrő felfogja a legkisebb por és allergén részecskéket, és megbízhatóan elpusztítja a potenciális spórákat, a különféle szagokat és még a cigarettafüstöt is. Kiváló választás az allergiában szenvedő felhasználók részére. Még a szűrő is kivehető és könnyen tisztítható.

Fedezze fel a LED világítás előnyeit

A LED világítással többé semmilyen szennyeződés nem kerülheti el figyelmét. A LED világítótest a szívófej közepén lett elhelyezve, amely így kellő területet tud megvilágítani. Olyan helyeken is segítségére lesz, ahol rosszabbak a látási viszonyok, például, kamrában vagy a bútorok, ágyak alatt. A hajlékony szívófej könnyen a bútorok alá fér és rendkívül egyszerű irányítani.

Saját motorral felszerelt forgókefe

A külön motorral ellátott forgókefe kiváló eredményt biztosít szinte minden típusú felületen és hatékonyabb szőnyeg tisztítást garantál. Porszívózáskor két teljesítményfokozat közül választhat. Alacsony a normál szennyezettséghez és magas az egyszeri gyors tisztításhoz.

Rúd-, és álló porszívók

Műszaki paraméterek

Zajszint 78 dB
Nedves mop
Kialakítás 2 in 1
Akkumulátor üzemideje 60 min
Töltési idő 6 óra
Tasak/edény űrtartalma 1 l
Magasság (cm) 109,1 cm
Szélesség (cm) 26,2 cm
Mélység (cm) 21,2 cm
Tömeg 2,7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

Hepa szűrő
SVX 032HF
Hepa szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 7836TI  modellel
Mop készlet
SVX 035BL
Mop készlet
Kompatibilis a Sencor SVC 8936TI modellel
Portartály fedél
SVXD 0087
Portartály fedél
Kompatibilis a Sencor SVC 8936TI modellekkel
Portartály
SVXD 0088
Portartály
Kompatibilis a Sencor SVC 8936TI modellekkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás