Vezeték nélküli hangszórók

SSS K1000 Vezeték nélküli karaoke hangfal

  • Beépített 2500 mAh tölthető akkumulátor
  • 4 különböző fényhatás és hang mód
  • Bluetooth Audio 5
18 690 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Ismerje meg a Sencor SSS 3100K vezeték nélküli karaoke hangfalat, amely Bluetooth hangszóróval és vezeték nélküli mikrofonnal rendelkezik. Ez a kiváló minőségű hangfal ideális választás partikhoz, karaoke estekhez és más eseményekhez, ahol szeretne énekelni és szórakoztatni a közönséget. A hangfalhoz egy vezeték nélküli mikrofon tartozik. Az állítható fényhatások tovább fokozzák a hangulatot, így igazi show-hangulatot teremthet (4 különböző mód). A TWS funkció biztosítja két hangfal egyidejű csatlakoztatását, míg DSP digitális hangfeldolgozó processzor gondoskodik a tökéletes hanzásról.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. A hangszóró Bluetooth Audio 5  adatkapcsolattal rendelkezik. A mikrofonok hatótávolsága akár 10 méter is lehet, így szabadon mozoghat és énekelhet anélkül, hogy kötve érezné magát.

MEGFELELŐ HANGZÁS, PARTI HANGULAT

Az akár 10 W elérhető teljesítményt egy szélessávú hangszóró biztosítja. Az impedancia három ohm a frekvencia tartomány 130 Hz – 20 kHz. Nem hiányozhatnak a beépített hangszínszabályozó módok sem, mint a beszédhang, eredeti hang, karaoke vagy a professzionális hangzás. A karaoke funkcióval gyermeke lehet az este sztár fellépője. A beépített LED kijelző segít a készülék egyszerű használatában.

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOSAK

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5 technológia biztosítja. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozót is, audio aux kimenet fülhallgatóhoz vagy esetleg a zeneszám felvételéhez.

Hosszú üzemidő

Az újratölthető hangszóró akkumulátor 2500 mAh kapacitással rendelkezik, és akár 10 órányi lejátszási időt biztosít 50% hangerőnél. A töltés USB-C kábellel történik, ami gyors és hatékony töltést eredményez.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Újratölthető hangszóró akkumulátor: 2500 mAh Li-Ion
  • A lejátszási idő akár 10 óra (50% hangerőnél)
  • USB-C töltés
  • Tartozékok: USB töltőkábel, felhasználói kézikönyv, 3,5 mm AUX kábel
  • Méretek: 204 x 75 x 72 mm
  • Tömeg: 340 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Hangrendszer 1.0
Teljesítmény 10 W
Impedancia 3 Ohm
Bluetooth 5.0
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Digitális hang processzor - DSP Igen
Frekvenciatartomány 130HZ - 20KHZ
Hangerőszabályozó Igen
Eltökélten Party
Vezérlés típusa Gomb
Fülhallgató kimenet Igen
Elem élettartama (zene) 10 hod
Háttérvilágítás
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Magasság (cm) 20,4 cm
Szélesség (cm) 7,5 cm
Mélység (cm) 7,2 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,34 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás