Férfi elektromos borotvák

SMS 4210BK Elektromos borotva

 • Direct Drive technológia
 • Száraz borotválkozáshoz
 • Folyóvíz alatt elmosható
11 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Ismerje meg a Sencor SMS 4210BK elektromos borotvát. A három jellegzetes borotvafejnek köszönhetően, amelyek használat közben egymástól függetlenül forognak, első pillantásra felkeltik majd a figyelmét. Mindegyik borotvafejben kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült éles pengéket talál. Annak érdekében, hogy a reggeli készülődéskor senkit se zavarjon ezért a borotva csendes működésű, a maximális zajszintje 72 dB. Nagyon fontos, hogy a készülék belsejében egy erős motor és egy 700 mAh kapacitású beépített akkumulátor található. Mindkét paraméter lehetővé teszi az akár 50 percen át történő vezeték nélküli működést! Az akkumulátor lemerülése esetén használja a Direct Drive technológiát, melynek köszönhetően nem kell megvárni az akkumulátor feltöltését, hanem folytathatja a borotválkozást, miközben a készülék hálózatról töltődik. Az akkumulátor körülbelül 2 óra alatt teljesen feltöltődik.

Direct Drive technológia

A beépített Direct Drive technológia lehetővé teszi, hogy a gép lemerülés után is működjön, közvetlenül a hálózatra való csatlakoztatás után. Ez kiküszöböli a hosszas várakozást a teljes feltöltéshez. Meggyőzi Önt arról is, hogy ez a készülék valóban keményen tud dolgozni, hiszen egyszerre akár 50 percen át is képes működni! Ebben a 700 mAh-s akkumulátorkapacitás is segít. A kellemes kezelhetőségét vezeték nélküli működése garantálja, ráadásul 2,0 óra alatt újratölthető.

Rozsdamentes acél pengék a legjobb borotválkozásért

Annak érdekében, hogy borotválkozás mindig tökéletes legyen, a készülék 3 független borotvafejből áll, amelyek pengéi kiváló minőségű és tartós rozsdamentes acélból készülnek, és úgy tervezték, hogy gyengédek legyenek az Ön bőréhez. Mivel kizárólag száraz borotválkozásra készült, azaz víz és egyéb kozmetikai zselék vagy habok nélküli használathoz, használat után nem kell mást tennie, mint a praktikus összecsukható rendszernek köszönhetően lefordítani a borotvafejet, majd vízzel leöblíteni vagy ecsettel kisöpörni.

Beépített nagy kapacitású akkumulátor

A különböző készülékek kényelmes használata nagyon fontos, különösen, ha napi rendszerességgel használod őket. Emiatt a borotva gyorstöltési móddal rendelkezik, amely mindössze 2 óra alatt tölti fel az akkumulátort a teljes kapacitásra. Ennek a Li-Ion akkumulátornak a kapacitása 700 mAh, így akár 50 percig képes táplálni a terméket, így a felhasználónak elegendő ideje marad a borotválkozásra. Az akkumulátor töltöttségi szintjét mindig ellenőrizheti a szerkezet testén lévő átlátszó LED kijelzőn.

A trimmert a csomag tartalmazza

A megjelenés tökéletesítéséhez szükséges apróbb és részletgazdagabb módosításához a csomagban található kivehető oldalvágó fej szolgál. A pajesz, szakáll vagy kisebb szőrszálak vágása teljesen az ő szakterülete. Karbantartása ugyanolyan egyszerű, mint a borotvafej esetén. Használat után csak ecsettel söpörje át és már kész is.

Biztonság mindenekelőtt

A borotválkozás során a nagyszerű eredmény mellett a maximális biztonságról is szó van. A Sencor elektromos borotvák ergonomikus markolat kialakítása, biztos tartást ad a megfelelő irányításhoz a borotválkozás és vágás során. Végül, de nem utolsósorban fontos megemlíteni a Safety lock funkciót, amely védelmet nyújt a készülék magától bekapcsolása ellen, ha például tárolná vagy utazna vele.

Csomag tartalma

 • Borotva
 • Borotvapengék
 • Védőburkolat a borotvafejhez
 • Tárolóállvány
 • Vágóegység
 • Tisztító kefe
 • Tápkábel
 • Hálózati adapter
Férfi elektromos borotvák

Műszaki paraméterek

Borotva mechanizmus Körkéses
Tápellátás Akku
Töltési idő 90 min
Üzemóra (akku) 50 min
Borotvafej típus Lengőfejes
Borotvafejek száma 3
Nedves borotválás Nem
Hajnyíró Igen
Vízálló Nem
Töltés jelző Igen
Magasság (cm) 16 cm
Szélesség (cm) 6 cm
Mélység (cm) 7,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 177 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Borotvafej
SMX 007
Borotvafej
Kompatibilis a Sencor SMS 4210BK készülékkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás