Elektromos borotvák

SMS 5520BL Villanyborotva

  • Direct Drive technológia
  • A rendkívül csendes, magas fordulatszámú profi motor
  • Száraz borotválkozáshoz
15990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
2
Tökéletes precizitás
Csendes, professzionális, nagy sebességű motort biztosítja Önnek, a maximális vágási pontosságot. 
2
/
2
Száraz borotválkozás
Ideális választás száraz borotválkozásra, de pajesz és kisebb szőrszálak nyírására is alkalmas.
 

A Sencor SMS 5520BL elektromos borotvával gyorsabb és egyszerűbb a mindennapi borotválkozás. Az egymástól független három lengő borotvafej tökéletesen követi az arc vonalát, így garantálja a tökéletes eredményt. A készülék használatának köszönhetően már könnyen elérhető a tökéletesen sima és bársonyosan puha arcbőr. A készülék hosszú üzemidővel bír, akár 60 percig használható egyetlen töltéssel, az akkumulátor töltöttségét a beépített LED világítás segítségével ellenőrizheti. A készülék teste vízálló, ezért nem probléma, hogy folyó víz alatti tisztítása. A kontúr feltét lehetővé teszi a szakáll, barkó, bajusz stb. tökéletes formázását.

A rozsdamentes acél pengék professzionális munkát végeznek

Mint már említettük, a készülék 3 független borotvafejből áll, amelyek pengéi kiváló minőségű és tartós rozsdamentes acélból készülnek, és úgy tervezték, hogy gyengédek legyenek az Ön bőréhez. A Sencor az egyszerű karbantartás és a hosszú élettartam érdekében választotta ezt a minőségi anyagot. Ha a pengék elvesztik élüket, egyszerűen cserélje ki őket egy új borotvafejre.

Direct Drive technológia

A beépített Direct Drive technológia lehetővé teszi, hogy a gép lemerülés után is működjön, közvetlenül a hálózatra való csatlakoztatás után. Ez kiküszöböli a hosszas várakozást a teljes feltöltéshez. Meggyőzi Önt arról is, hogy ez a készülék valóban keményen tud dolgozni, hiszen egyszerre akár 60 percet is képes működni! Ebben a 800 mAh-s akkumulátorkapacitás is segít. A kellemes kezelhetőségét vezeték nélküli működése garantálja, ráadásul 90 perc alatt újratölthető.

VÍZÁLLÓ KIALAKÍTÁS

A borotva teljes teste vízálló kialakítású, így folyó víz alatt kényelmesen tisztítható. További előnyei közé tartozik az ultra-csendes nagysebességű motor, a könnyű kialakítás és a hosszú élettartalmú akkumulátor - két óra töltés akár 60 perces működést is eredményezhet. Napi 2 perces használat esetén ez majdnem egy hónap egyetlen töltéssel.

TRIMMELŐ VÁGÓFEJ, ergonomikus kialakítás

Bizonyos modellek tartalmaznak különböző trimmelő fejeket, amely lehetővé teszi a pontos szakáll-, pajesz- vagy bajuszvágást. A Sencor elektromos borotvák ergonomikus markolat kialakítása, biztos tartást ad a megfelelő irányításhoz a borotválkozás és vágás során. A biztonsági zár funkció védelmet nyújt a mozgás közbeni spontán bekapcsolódás ellen – különösen ideális a biztonságos szállításhoz vagy tároláshoz. 

Csomag tartalma

  • Borotva
  • Borotvafej
  • Pajesz, kontúr fej
  • Tisztító kefe
  • Micro USB töltőkábel
Elektromos borotvák

Műszaki paraméterek

Borotva mechanizmus Körkéses
Tápellátás Akku
Töltési idő 90 min
Üzemóra (akku) 60 min
Borotvafej típus Lengőfejes
Borotvafejek száma 3
Nedves borotválás Nem
Hajnyíró Igen
Vízálló Nem
Töltés jelző Igen
Magasság (cm) 16 cm
Szélesség (cm) 6,1 cm
Mélység (cm) 6,4 cm
Szín Kék
Tömeg 158 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Borotvafej
SMX 009
Borotvafej
Kompatibilis a Sencor SMS 5520BL készülékkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás