Vissza Hordozható rádiók
Hordozható rádiók

SIR 5000WDB Internetes rádió

  • Könnyű kezelés egyedi kezelőgombbal
  • Több mint 26 000 internetes rádióállomás
  • AirMusic (iOS/Android) kezelőalkalmazás
Az internetes rádió könnyedén vezérelhető Bluetooth kapcsolaton keresztül vagy a távirányító segítségével. Az Airplay mobilalkalmazás is egyszerűen irányíthatja a rendszert. A Sencor SIR 5000WDB rádió Wi-Fi-n keresztül akár 26 000 online rádióállomáshoz is csatlakozhatsz. Az automatikus kikapcsolás, az idő és az ébresztő funkció is rendelkezésre áll. Nyolc hangszínszabályzó mód közül választhat. A kényelmes vezérlésről a távirányító és az LCD kijelző gondoskodik. Az beépített óra funkció lehetővé teszi, hogy időzítsd a készülék működését, vagy akár kedvenc dallamokkal ébredj minden reggel, hogy jól kezdődjön a nap. Az aktuális időjárás információk egyszerűen lehívhatók akár 5000 városra is.

Digital Audio Broadcasting

Az egyik legfejlettebb digitális rádióműsorszórási technika a DAB (Digital Audio Broadcasting). Ezt a technológiát 2006 óta használják, és már több mint 1002 rádióállomás szolgáltat digitális műsor jelet, főként Európában. A DAB számos előnnyel rendelkezik az FM műsorszóráshoz képest. A legnagyobb előnye a zajmentesség, valamint a kiváló hangzásminőség. Emellett a DAB lehetőséget nyújt különböző kiegészítő információk, például szöveges adatok vagy képek megosztására is.

RDS – Radio Data System

Az RDS (Radio Data System) egy kommunikációs protokoll szabvány, amit az Európai Műsorsugárzók Uniója adott ki. Ez a technológia lehetővé teszi kis mennyiségű digitális információ elküldését a hagyományos FM-rádiós adások alatt. Az RDS-rendszer számos információt képes leírni, például az aktuális időt, a műfajt és az előadót, valamint a rádióállomás azonosítását is.

DLNA

A DLNA (Digital Living Network Alliance) egy olyan rendszer, amelyet a gyártók hoztak létre azzal a céllal, hogy egy nyílt szabványt alakítsanak ki. Ennek a szabványnak köszönhetően a különböző elektronikai eszközök könnyen csatlakozhatnak egymáshoz és képesek tartalmat cserélni egymás között.

AirMusic

Az AirMusic egy kifejezetten az internetes rádióeszközök vezérlésére tervezett alkalmazás, amelyet a Magic M6/M7 platformmal hoztak létre. Ez az egyszerű és kényelmes működésű alkalmazás lehetővé teszi, hogy könnyedén irányítsuk az internetes rádióeszközünket.

A ritmus erejével

Az akár 6 W (2x 3 W) teljesítményt biztosító 2 aktív hangszóróval élvezheted a kiváló hangzást. Az 4 ohmos impedancia és a 84 Hz - 16 kHz frekvenciatartomány garantálja a tiszta és dinamikus hangélményt. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 5% (1 kHz 1 W), így a hangzás minősége kiváló. A beépített hangszínszabályzóknak köszönhetően választhat 8 különböző hangzásvilág közül. A készülék 2,4" LCD-kijelzőjén könnyedén nyomon követheted és beállíthatja a különböző hangbeállításokat. Emellett lehetőséged van a fényerő szabályozására is, így optimális vizuális élményt élvezhet.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A Bluetooth Audio 4 technológia a legkényelmesebb és leggyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot biztosítja 15 méteres hatótávolságon belül. Emellett a készülék rendelkezik egy hagyományos 3,5 mm-es csatlakozóval is, így többféle eszközzel is könnyedén csatlakoztatható.

Technikai információk

  • Energiaforrás: 9V, 1,5A adapter
  • Energiafogyasztás: Max. 16W
  • Energetikai hatékonyság: <3W
  • Méretek (Főegység): 220 x 110 x 110 mm
  • Tömeg: 1,1 kg
Hordozható rádiók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 20
DAB+ Igen
MP3 támogatás Nem
CD mechanika Nem
Kártya foglalat Nem
Ébresztőóra Igen
Időzített kikapcsolás Igen
Fülhallgató kimenet Igen
Tápellátás Hálózat
Teljesítmény (RMS) 6 W
USB Nem
Magasság (cm) 11 cm
Szélesség (cm) 22 cm
Mélység (cm) 11 cm
Szín Szürke
Tömeg 1,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás