Vissza Hordozható rádiók
Hordozható rádiók

SIR 5000WDB Internetes rádió

  • Könnyű kezelés egyedi kezelőgombbal
  • Több mint 26 000 internetes rádióállomás
  • AirMusic (iOS/Android) kezelőalkalmazás
Internetes rádió Bluetooth általi vagy távirányítóval való vezérlésre. Ugyanilyen egyszerű az Airplay mobilalkalmazás általi vezérlés. A Sencor SIR 5000WDB rádióval Wi-Fi-n keresztül akár 26 000 online rádióállomáshoz csatlakozhat. További funkciójához tartozik az automatikus kikapcsolás, idő és az ébresztő megjelenítése. 8 hangszínszabályzó mód érhető el. A kényelmes vezérelhetőségről a távirányító és az LCD kijelző gondoskodik. A beépített óra funkciónak köszönhetően, időzítheti is a készülék működését, de akár kedvenc dallamaira is ébredhet minden reggel, hogy jól kezdődjön minden nap. Az aktuális időjárás információk egyszerűn lehívhatók akár 5000 városra is.

Digital Audio Broadcasting

Egy digitális rádióműsorszórási technika. 2006-tól érhető el, kb. 1002 rádióállomás szolgáltatott digitális műsor jelet, főként Európában. Számos előnnyel rendelkezik az FM műsorszóráshoz képest. Zajmentes, hangzásvilág minősége szinte kiváló, és egyéb kiegészítő információk is megosztására is képes.

RDS – Radio Data System

Az Európai Műsorsugárzók Uniója által kiadott kommunikációs protokoll szabvány, kis mennyiségű digitális információ elküldésére szolgál hagyományos FM-rádiós adások alatt. Az RDS-rendszer többfajta információt ír le, például időt, műfajt és előadót, illetve rádióállomás-azonosítást is.

DLNA

Digital Living Network Alliance. A DLNA rendszerben lévő gyártók célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt.

AirMusic

Az AirMusic alkalmazást internetes rádióeszköz vezérlésére tervezték a Magic M6/M7 platform segítségével. Egyszerű és kényelmes működést tesz lehetővé.

A ritmus erejével

Az akár 6 W (2x 3 W) elérhető teljesítményt 2 aktív hangszóró biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 84 Hz – 16 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 5 % (1 kHz 1 W). Természetesen a hangszínszabályozók sem hiányozhatnak 8 különböző hangzás világból választhat. A különböző beállítások nyomon követhetők a 2,4" LCD-kijelzőn és lehetőség van a fényerő szabályozására is.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 4 technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozót is.
 

Technikai információk

  • Energiaforrás: 9V, 1,5A adapter
  • Energiafogyasztás: Max. 16W
  • Energetikai hatékonyság:  < 3W
  • Méretek (Főegység): 220 x 110 x 110 mm
  • Tömeg: 1,1 kg
Hordozható rádiók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 20
DAB+ Igen
MP3 támogatás Nem
CD mechanika Nem
Kártya foglalat Nem
Ébresztőóra Igen
Időzített kikapcsolás Igen
Fülhallgató kimenet Igen
Tápellátás Hálózat
Teljesítmény (RMS) 6 W
USB Nem
Magasság 11 cm
Szélesség 22 cm
Mélység 11 cm
Szín Szürke
Tömeg 1,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás