Vissza Hordozható rádiók
Hordozható rádiók

SIR 6000WDB WiFi Internetes rádió

  • Több mint 26 000 internetes rádióállomás
  • AirMusic (iOS/Android) kezelőalkalmazás
  • Könnyű csatlakozás WiFi-n keresztül
56990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SIR 6000WDB internetes rádióval valóban a zenehallgatás új dimenziójába léphetsz. A Bluetooth vezérlés lehetővé teszi az egyszerű kapcsolódást más eszközeidhez, akár távirányítóval is vezérelheted. Emellett az Airplay mobilalkalmazás segítségével is könnyedén irányíthatod a készüléket. A rádió Wi-Fi kapcsolattal akár 26 000 online rádióállomáshoz is csatlakozhatsz. Az automatikus kikapcsolás és az idő- és ébresztő funkciók pedig további kényelmet biztosítanak. A 8 hangszínszabályzó mód pedig segít a hangzás testre szabásában. A távirányító és az LCD kijelző pedig könnyű és kényelmes vezérlést tesz lehetővé. Az beépített óra funkció révén pedig időzítheti a készülék működését, valamint kedvenc dallamaidal ébredhetsz minden reggel. Az aktuális időjárás információk pedig könnyedén lehívhatók akár 5000 városra is.

Digital Audio Broadcasting

Az egyik legfejlettebb digitális rádióműsorszórási technika a DAB (Digital Audio Broadcasting). Ezt a technológiát 2006 óta használják, és már több mint 1002 rádióállomás szolgáltat digitális műsor jelet, főként Európában. A DAB számos előnnyel rendelkezik az FM műsorszóráshoz képest. A legnagyobb előnye a zajmentesség, valamint a kiváló hangzásminőség. Emellett a DAB lehetőséget nyújt különböző kiegészítő információk, például szöveges adatok vagy képek megosztására is.

RDS – Radio Data System

Az RDS (Radio Data System) egy kommunikációs protokoll szabvány, amit az Európai Műsorsugárzók Uniója adott ki. Ez a technológia lehetővé teszi kis mennyiségű digitális információ elküldését a hagyományos FM-rádiós adások alatt. Az RDS-rendszer számos információt képes leírni, például az aktuális időt, a műfajt és az előadót, valamint a rádióállomás azonosítását is.

DLNA

A DLNA (Digital Living Network Alliance) egy olyan rendszer, amelyet a gyártók hoztak létre azzal a céllal, hogy egy nyílt szabványt alakítsanak ki. Ennek a szabványnak köszönhetően a különböző elektronikai eszközök könnyen csatlakozhatnak egymáshoz és képesek tartalmat cserélni egymás között.

AirMusic

Az AirMusic egy kifejezetten az internetes rádióeszközök vezérlésére tervezett alkalmazás, amelyet a Magic M6/M7 platformmal hoztak létre. Ez az egyszerű és kényelmes működésű alkalmazás lehetővé teszi, hogy könnyedén irányítsuk az internetes rádióeszközünket.

A ritmus erejével

Az elérhető teljesítmény akár 14 W (2x 7 W), melyet 2 aktív hangszóró biztosít. Az impedancia érték 4 ohm, és a frekvencia tartomány 84 Hz - 16 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 10% (1 kHz 1 W). A hangszínszabályozók elengedhetetlen részei a készüléknek, melynek 8 különböző hangzás világa közül választhat. A beállítások könnyedén követhetők a 2,4" LCD-kijelzőn, és lehetőség van a fényerő szabályozására is.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A leggyorsabb és legegyszerűbb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 4 technológia biztosítja, mely akár 15 méteres hatótávolságon belül is működik. A készüléken megtalálhatóak a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozók, valamint lehetőség van az USB pendrive használatára is.

Technikai információk

  • Energiaforrás: 9V, 1,5A adapter
  • Energiafogyasztás: Max. 29 W
  • Energetikai hatékonyság: <2 W
  • Méretek: 255 x 180 x 99 mm
  • Tömeg: 1,4 kg
Hordozható rádiók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 250
DAB+ Igen
Ébresztőóra Igen
Időzített kikapcsolás Igen
Fülhallgató kimenet Igen
Teljesítmény (RMS) 14 W
Távirányító Igen
USB Igen
Magasság (cm) 18 cm
Szélesség (cm) 25,5 cm
Mélység (cm) 9,9 cm
Szín Fekete
Tömeg 1,4 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás