Időjárás állomások

SWS 12500 WiFi Professzionális meteorológiai állomás

  • A „Weather Underground” és „Weathercloud” globális meteorológiai platformok támogatása
  • A helyi meteorológiai állomások adatainak közzététele nyilvános meteorológiai platformokon
  • Intelligens eszköz támogatás, online adathozzáférés és előzmények
89990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Egy professzionális leveli béka

Ismerje meg a Sencor SWS 12500 meteorológiai állomást, ami átfogó és pontos adatokkal látja el Önt az aktuális időjárási viszonyokról. Ne korlátozza csak a kültéri információkra, hiszen ez az állomás figyelemmel kíséri otthona hőmérsékletét és páratartalmát is. Automatikus értesítéseket állíthat be, és intelligens készülékei segítségével szabályozhatja otthona hőmérsékleti viszonyait. Az 8,4 hüvelykes (21,4 cm) kijelző több színben ragyog, és 3 fényerősségi szintet állíthat. A látószöget is könnyedén igazíthatja. A Sencor SWS 12500 WiFi meteorológiai állomás egyszerűen elhelyezhető asztalon vagy falra szerelve is.

7 különböző funkció egyetlen érzékelőben

Ne hagyja ki a Sencor SWS 12500 wifi-s időjárás állomás 7 az 1-ben kültéri egységét, amely nélkülözhetetlen eszköz a professzionális időjárási információk rögzítéséhez. Ez az egység részletes adatokat nyújt a szél sebességéről és irányáról, a légnyomásról, a hőmérsékletről, a csapadék mennyiségéről, a fényintenzitásról és még az UV sugárzásról is. A vezeték nélküli kommunikáció révén a mért adatokat wifi-n keresztül továbbítja a vezérlő egységnek, ami valós időben megjeleníti azokat. Ráadásul a hőmérséklet és légnyomás változásai alapján megjósolható az időjárás a következő 12-24 órára. Az érzékelő akár százötven méter távolságból is működik a központi meteorológiai állomástól, így könnyedén elhelyezhető például a garázsban, a kerti házban vagy akár a kerítés oszlopán.

WEATHER UNDERGROUND és  Weathercloud

A Sencor SWS 12500 időjárás állomás támogatja a globális meteorológiai platformokat, mint például a „Weather Underground” és „Weathercloud”. Ez lehetővé teszi, hogy publikálhassa a saját mérési adatait a nyilvános meteorológiai platformokon. Az ingyenes Weather Underground alkalmazással hozzáférhet a világ legpontosabb helyi időjárás előrejelzéseihez, interaktív radarokhoz, műholdas térképekhez és rossz időjárással kapcsolatos figyelmeztetésekhez. Emellett a közösség aktív tagjai élőben megosztják az adataikat a saját időjárás állomásaikról. Az így gyűjtött közösségi adatok alapján pedig pontosabb előrejelzések készülhetnek.

Időjárás előrejelzés

A Sencor SWS 12500 időjárásállomás a légnyomás és a levegő hőmérsékletének változásán alapuló 12-24 órás előrejelzést nyújt Önnek. Az előrejelzések időjárási ikonok segítségével jelennek meg, amelyek tükrözik a napsütést, a felhős időt, az esőt, a vihart és a havat. Emellett a meteorológiai állomás információkat nyújt a barometrikus nyomásról (hPa, inHg, mmHg), a külső időjárási indexről, mint az "Érzékszervi hőmérséklet", a valós hőmérsékletről, a harmatponttól és a hőindexről.

Belső és külső hőmérséklet és páratartalom mérése

A Sencor SWS 12500 időjárás állomás megbízható előrejelzéseket nyújt a levegő hőmérsékletének változásai alapján. A 12-24 órás előrejelzések könnyen áttekinthetőek az időjárás ikonok segítségével, amelyek napos, enyhén felhős, felhős, esős és havas időjárást jelölnek. Ezáltal mindig naprakész információkkal rendelkezik a várható időjárásról.

MÉRT ADATOK MENTÉSE

A Sencor SWS 12500 időjárásállomás lehetőséget biztosít a minimális és maximális értékek mentésére, így mindig pontos adatokkal rendelkezhet. Az adatmentés gyors és egyszerű, mindössze egy pillanat alatt elvégezhető. A készülék automatikusan rögzíti az elmúlt 24 óra mérési eredményeit, amelyeket akár óránként is megtekinthet. A mért adatokat dátum és időbélyeg kíséri tárolásuk során. Az idő beállítása automatikusan történik WiFi kapcsolaton keresztül. Az adatok megjeleníthetők °C vagy °F fokban is.

Beépített naptár

A naptár funkcióval mindig naprakész lehet, hiszen az aktuális dátum és a hét napja mindig a kijelzőn jelenik meg, és választhat 7 különböző nyelv közül (EN, DE, FR, ES, IT, NL, RU). Nagyon fontos, hogy folyamatosan kövesse a napkelte és napnyugta időpontjait, valamint a holdfázisokat. A holdfázisok megjelenítése a kijelzőn fokozatos átmenetként jelenik meg, ahogy az egyes fázisok megvilágított része változik. A holdciklus sorrendje a következő: Újhold, Növekvő sarló, Első negyed, Növekvő Hold, Telihold, Fogyó Hold, Harmadik negyed, Fogyó sarló.
Időjárás állomások

Műszaki paraméterek

Időjárás előrejelzés 1 NAPRA
Rádióvezérlésű idő Igen
Beltéri hőmérséklet jelző Igen
Külső hőmérséklet jelző Igen
Dátum
Ébresztőóra
Ismételt ébresztés Igen
Naptár
Holdfázis
Légköri nyomás Igen
Nyomástörténet
Érzékelő a csomagban Igen
Páratartalom Igen
USB bemenet Nem
Vezetéknél. átvit. érzékelőből Igen
Falra vetítés Nem
Magasság (cm) 14 cm
Szélesség (cm) 24 cm
Mélység (cm) 2,1 cm
Szín Fekete
Tömeg 464 g

Letöltés

WiFi funkció telepítési utasítások
Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

Külső vezeték nélküli érzékelő
SWS TH9898-9770-12500
Külső vezeték nélküli érzékelő
A következő meteorológiai állomásokhoz tervezték: SWS 9898, SWS 9770, SWS 12500, az adás hatótávolsága 150 m elektromágneses zavarás nélküli nyílt terepen
Alkáli elem AA
SBA LR6 4BP AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 10BP AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 10 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 8S AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 8 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 4S AA Alk
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Szén-cink elem AA
SBA R6 4BP AA
Szén-cink elem AA
AA elem LR6 / 4 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás