Fül-, fejhallgatók

SEP 700BT Vezeték nélküli fejhallgató headset

  • 40 mm  hangszórók 
  • Bluetooth v5.0 adatkaocsolat 
  • Beépített mikrofon 
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SEP 700BT tökéletes választás az utazáshoz vagy sportoláshoz, mivel ergonomikus kialakításának köszönhetően biztosan a fején marad futás közben is. Bluetooth csatlakozással rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathatja okostelefonjához vagy más eszközéhez. A fejhallgató IP20 védelemmel van ellátva, ami védelmet nyújt a vízpermet és por ellen. Beépített tölthető akkumulátorával akár 18 órán keresztül is élvezheti a zenét. A fejhallgató egyszerű, letisztult designnal rendelkezik, ami mellett kiváló hangzást biztosít. A hangja semleges, így bármilyen műfaj zenéjét kiváló minőségben élvezheti.

Vezeték nélküli fejhallgató headset

A Sencor SEP 700BT headsettel felejtse el az összegabalyodó vezetékeket, mivel Bluetooth vezeték nélküli technológiával működik. Egyszerűen párosítsa össze a telefonjával, és máris élvezheti a zenét vagy a telefonálást. A fejhallgató hatótávolsága akár 10 méter is lehet, így szabadon mozoghat anélkül, hogy az eszközéhez kötve lenne. A headset a Bluetooth 5.1 verzióját használja, amely garantálja a stabil és megbízható kapcsolatot. A vezeték nélküli protokollok (HSP, HFP, A2DP, AVRCP) támogatása pedig lehetővé teszi a sokoldalú használatot.

Tökéletes hangzás

A két 40 mm átmérővel rendelkező dinamikus, neodímium hangszórónak köszönhetően a Sencor fejhallgató kitűnő hangminőséget nyújt. Az 64 ohm impedancia és a 20 Hz - 20 KHz működési frekvencia tartomány biztosítja a részletgazdag hangzást és a mély basszust. A fejhallgató érzékenysége 100 dB, így akár halk környezetben is élvezheti a zenét. A beépített mikrofon -38 dB érzékenységgel rendelkezik, hogy tiszta és érthető hangátvitelt biztosítson telefonáláskor. A multipoint csatlakozás lehetővé teszi, hogy egyszerre két telefont is kezelhessen a fejhallgató headset.

Beépített akkumulátor

A Sencor fejhallgatóhoz egy 300 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor tartozik, amely könnyedén tölthető micro USB csatlakozóval. A teljesen feltöltött akkumulátor akár 18 órás zenehallgatást vagy 20 órás beszélgetést tesz lehetővé. A fejhallgató készenléti ideje 240 óra, és mindössze 2 óra szükséges az akkumulátor teljes feltöltéséhez. Az IP20 védelem védelmet nyújt a fejhallgatónak a por ellen.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Csatlakozás Bluetooth
Kapcsoló Igen
Vezeték nélküli
Mikrofon Igen
Kialakítás típusa Zárt
Bluetooth verzió 5.0
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Impedancia 64 Ohm
Hangerőszabályozó Igen
Érzékenység 100 dB
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 40 mm
Jeltartomány 10 m
Vezérlés típusa Gomb
Felhasználó vezérlés Igen
Hívásvezérlés Igen
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 300 mAh
Töltési állapotjelző LED
Töltőcsatlakozó típusa MICRO USB
Levehető kábel Nem
Védőborítás
Víz- és Porvédelem IP 20
Szín Fekete
Tömeg 199 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás