Fül-, fejhallgatók

SEP 700BT Vezeték nélküli fejhallgató headset

  • 40 mm  hangszórók 
  • Bluetooth v5.0 adatkaocsolat 
  • Beépített mikrofon 
Tökéletes választás utazáshoz vagy sportoláshoz, hisz ergonomikus kialakításnak köszönhetően nem esik le a fejről futás közben. A Sencor SEP 700BT Bluetooth csatlakozással és IP 20 védelemmel rendelkezik. Beépített tölthető akkumulátorral akár 18 órán keresztül lehet zenét hallgatni. Egyszerű design kiváló hangzás. A fejhallgató hangja semleges – így bármilyen műfaj zenéjét kiváló minőségben élvezheti.

Vezeték nélküli fejhallgató headset

Felejtse el az összegabalyodó vezetékeket, amik a telefonjához csatlakoznak. A Sencor SEP 700BT Bluetooth vezeték nélküli technológiával működik. Csak párosítani kell a telefonnal és már lehet is zenét hallgatni vagy telefonálni. A hatótávolsága 10 méter. A headset a Bluetooth 5.1 verziót használja, a következő vezeték nélküli protokollokkal HSP, HFP, A2DP, AVRCP.

Tökéletes hangzás

A két 40 mm átmérővel rendelkező dinamikus, neodímium hangszórónak az impedancia értéke 64 ohm és a működési frekvencia tartomány 20 Hz – 20KHz. A fejhallgató érzékenysége 100 dB a mikrofon érzékenység -38 dB. A multipoint csatlakozás garantálja, hogy akár két telefont tud egyszerre kezelni a fejhallgató headset.

Beépített akkumulátor

A teljes működést egy 300 mAh Li-ion akkumulátor biztosítja, amely micro usb csatlakozóval tölthető. Ez az akkumulátor kapacitás teljes feltöltöttség esetén akár 18 óra zenehallgatást vagy 20 óra beszélgetést biztosít. A headset készenléti ideje 240 óra az akkumulátor teljes feltöltésére 2 órára van szükség. A fejhallgató IP20 védelemmel van ellátva.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Csatlakozás Bluetooth
Kapcsoló Igen
Típus Vezeték nélküli
Vezeték nélküli
Mikrofon Igen
Kialakítás típusa Zárt
Bluetooth verzió 5.0
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Impedancia 64 Ohm
Hangerőszabályozó Igen
Érzékenység 100 dB
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 40 mm
Jeltartomány 10 m
Vezérlés típusa Gomb
Felhasználó vezérlés Igen
Hívásvezérlés Igen
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 300 mAh
Töltési állapotjelző LED
Töltőcsatlakozó típusa MICRO USB
Levehető kábel Nem
Védőborítás
Víz- és Porvédelem IP 20
Szín Fekete
Tömeg 199 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás