Vissza Zsebszámológépek
Zsebszámológépek

SEC 250 Zsebszámológép

  • 8 karakteres LCD kijelző
  • 3 gombos memória
  • Kettős áramellátás
1590 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SEC 250/8 praktikus zsebszámológép univerzális segédeszközként használható. Fő előnye a 8 számjegyű LCD kijelző, amely lehetővé teszi a kényelmes munkát és a számjegyek jó láthatóságát. A számológép változó jelekkel (+/-), négyzetgyök számítási lehetőséggel, háromgombos független memóriával, százalékszámítási funkciókkal, ezres helyiérték elválasztóval is rendelkezik. A kettős áramellátó rendszer (napelem és akkumulátor) biztosítja a megbízhatóságot az automata kikapcsolási funkció a hosszú élettartamot garantálja. A SEC 250/8 méretét tekintve 98 x 60 x 8 mm, amelyhez mindössze 50 g súly társul.

Zsebszámológép

A zsebszámológépet bárhol használhatja a mindennapos számításokhoz. Könnyen kezelhető és praktikus mérete miatt könnyen magával tudja vinni szinte bárhová.  A zsebszámológépek kijelzője általában könnyen olvasható és gombjaik nagyok.

Milyen funkciói vannak egy zsebszámológépnek?

A kis méretű számológépekkel az alapműveleteket tudjuk elvégezni. Az olyan alapműveleteken túl, mint az összeadás, kivonás, szorzás, osztás, az alábbi funkciók segítenek a számolásban. A zsebszámológépek általában alkáli elemmel működnek, de egyre gyakrabban találkozhat napelemes technológiával felszerelt géppel is.
Zsebszámológépek

Műszaki paraméterek

Számológép típus ZSEB
Független memória Igen
Tápellátás SZOLÁRIS / ELEM
Magasság (cm) 0,8 cm
Szélesség (cm) 6 cm
Mélység (cm) 9,8 cm
Szín Fekete
Tömeg 50 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás