Zsebszámológépek

SEC 255/8 Zsebszámológép

  • Kettős áramellátás
  • 8 számjegyes kijelző
  • Puha fedelű tok
1490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SEC 255/8 praktikus zsebszámológép univerzális segédeszközként használható. Fő előnye a 8 számjegyű LCD kijelző, amely lehetővé teszi a kényelmes munkát és a számjegyek jó láthatóságát. A számológép változó jelekkel (+/-), négyzetgyök számítási lehetőséggel, háromgombos független memóriával, százalékszámítási funkciókkal, ezres helyiérték elválasztóval is rendelkezik. A kettős áramellátó rendszer (napelem és akkumulátor) biztosítja a megbízhatóságot az automata kikapcsolási funkció a hosszú élettartamot garantálja. A számológépet a praktikus műanyag tok védi meg a különböző fizikai hatásoktól. A SEC 255/8 méretét tekintve 97 x 56 x 8 mm.

Zsebszámológép

A zsebszámológépet bárhol használhatja a mindennapos számításokhoz. Könnyen kezelhető és praktikus mérete miatt könnyen magával tudja vinni szinte bárhová.  A zsebszámológépek kijelzője általában könnyen olvasható és gombjaik nagyok.

Milyen funkciói vannak egy zsebszámológépnek?

A kis méretű számológépekkel az alapműveleteket tudjuk elvégezni. Az olyan alapműveleteken túl, mint az összeadás, kivonás, szorzás, osztás, az alábbi funkciók segítenek a számolásban. A zsebszámológépek általában alkáli elemmel működnek, de egyre gyakrabban találkozhat napelemes technológiával felszerelt géppel is.
Zsebszámológépek

Műszaki paraméterek

Számológép típus ZSEB
Kijelző 1-SOROS
Független memória Igen
Pontok száma 8
ADÓ számítás
Tápellátás Duální
Valutaváltó
Időszámítás
Magasság (cm) 9,7 cm
Szélesség (cm) 5,6 cm
Mélység (cm) 0,8 cm
Szín Fehér
Tömeg 50 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás