Vissza Asztali számológépek
Asztali számológépek

SEC 372T/GN Asztali számológép

  • Extra nagy 12 karakteres kijelző
  • ÁFA számítás
  • Számjegy javító
3490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SEC 372T praktikus asztali számológép univerzális segédeszközként használható. Fő előnye a 12 számjegyű LCD kijelző, amely lehetővé teszi a kényelmes munkát és a számjegyek jó láthatóságát. A számológép változó jelekkel (+/-), négyzetgyök számítási lehetőséggel, ÁFA számítási funkcióval és háromgombos független memóriával, egy szám megjegyzésére, korrigálási és százalékszámítási funkciókkal, ezres helyiérték elválasztóval és dupla nulla (00) gombbal is rendelkezik. A kettős áramellátó rendszer (napelem és akkumulátor) biztosítja a megbízhatóságot az automata kikapcsolási funkció a hosszú élettartamot garantálja. A SEC 372T méretét tekintve 149 x 104 x 24 mm, amelyhez 120 g súly társul.

Asztali számológép

Az asztali számológépekkel gyorsan elvégezhetők különböző egyszerű számítások. Elegáns és egyszerű megjelenés miatt irodai és üzleti használatra egyaránt kiválóak.

Mit tud egy asztali számológép?

Az asztali számológépek mindig kéznél vannak és az alapvető műveleteket gyorsan el lehet végezni velük. A nagyméretű kijelzőről könnyen és pontosan olvasható le a számolt eredményt. Mivel könnyű használni őket, kiválóak könyveléshez és pénztári munkához. Használhatod őket otthon is, a mindennapos gyors számításokhoz.
Asztali számológépek

Műszaki paraméterek

Számológép típus ASZTALI
Független memória Igen
Pontok száma 12
ADÓ számítás
Tápellátás Duální
Valutaváltó
Időszámítás
Ellenőrző és javító funkció
Kerek funkció
Magasság (cm) 14,9 cm
Szélesség (cm) 10,4 cm
Mélység (cm) 2,4 cm
Tömeg 120 g
Szín Zöld

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás