Automata kávéfőzők

SES 9300BK Automata kávéfőző

  • Szemes és őrölt kávé használati lehetőség
  • Állítható őrlési finomság, és erősség
  • Kompakt méretű kialakítás
  • 19 bar nyomás a kiváló kávé elkészítéséhez

Fedezze fel a kávéfőzés új világát

A Sencor SES 9300BK egy automata kávéfőző színes LED panellel, érintés vezérelt gombokkal és EasyLatte tejrendszerrel lett felszerelve az egyszerű kezelés érdekében. Akár 19 bar nyomásra is képes a tökéletes kávé íz elérése érdekében. Egy érintéssel ízletes latte és krémes cappuccino készíthető mikro tejhabbal. A kávéfőzőhöz egy 300 ml maximális kapacitású EasyConnect tejtartály jár, amely tej vagy egyéb növényi ital tárolására alkalmas. A tartály hűtőben tartható. Az 1,3 literes kapacitású víztartály biztosítja a gondtalan kávéfőzés lehetőségét.

Kávéfőzési programok széles skálája

A Sencor számos praktikus programmal szerelte fel a kávéfőzőt, amelyekkel kiváló kávéházi minőségű kávét készíthet. A mikro buborékos tejhabhoz készítéséhez tritán tejtartály biztosít, így remek krémes tejeskávé, latté és cappuccino készíthető. Még a fekete kávé szerelmesei is megtalálják kedvükre valót az Espresso és Lungo programokkal. Egyetlen érintés elegendő egy tökéletesen átgondolt folyamat elindításához, nemcsak a kávéitalok széles választékához, hanem a melegvíz funkcióval rendelkező teához vagy Americano-hoz is.

Kávé készítése akár 19 Bar nyomással

A kiváló kávé több fontos eljárások kombinációjának eredménye, amelyek közül az egyik a nyomás, a 19 bar. És mi teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávégyártásban? Az őrölt kávé és az előfőzés megfelelő összenyomása sok összetevőt szabadít fel a kávéból, amelyek az eszpresszót tökéletes illatú és ízléses csésze kávévá teszik. Az előfőzés alacsony nyomáson megy végbe, ami a kávé duzzanatát okozza, majd teljes nyomás alatt forró víz kezd folyni a kávén.

Kávé őrlés művészete

Az espresso tökéletes ízének másik fontos pontja a frissen őrölt kávé. A Sencor automata kávéfőzője 9 különböző fokozattal működő rozsdamentes acél darálóval lett felszerelve, amivel egyszerűen beállíthatja az Ön igényei szerint megfelelő méretű őrleményt. A legjobb az arany középút, sem túl sok, sem túl kevés, így a végeredmény egy ízletes és picit "tejszínes" csésze kávé. A kávétartályba akár 200 g friss kávét tud elhelyezni, a praktikus fedő megakadályozza a kávészemek tárolása miatti minőségi romlását. Lehetőség van őrölt kávé használatára is.

A kávé őrlemény súlya a tökéletes ízvilágért

Nem csak a megfelelő őrlemény befolyásolja a tökéletes kávéízt. A Sencor lehetővé tette, a kívánt őrlemény súlyának beállításának lehetőségét, így 7, 8 és 10 g közül választhatja ki Ön a kávéjának erősségét, intenzitását. Röviden, válassza ki a 10 g-os készítményt, és elkészíthet egy erős eszpresszót, amely méltó minden igazi kávérajongóhoz.

Csak egy gombnyomásra van szüksége az érintőképernyős LED-kijelző vezérléséhez

Csak egy érintés szükséges az induláshoz! Az érintőképernyős színes LED-vezérlés elegáns, tiszta és intuitív! Elindíthatja az Espresso-t és a Lungo-t egyetlen gombnyomással. A melegvíz funkciót akkor is értékelni fogja, ha Americano-t vagy teát készít. Fontos jellemző az állítható magasságú kávé / víz kifolyó nagyobb és kisebb csészékhez egyaránt.

A Thermoblock rendszer ellenőrzi a helyes vízhőmérsékletet

A vízhőmérséklete is fontos szempont a kávéfőzés esetén. Az eszpresszó készítéséhez ideális hőmérséklet 90 ° C. A Thermoblock fűtőrendszer szabályozza az optimális vízhőmérsékletet, hogy a kávé mindig a legjobb legyen.

Automatikus figyelmeztetések

A működést segítő figyelmeztetések, minden esetben külön ikonok segítségével jelzik Ön részére amikor a víztartályból elfogyott a víz, kifogyott a szemeskávé vagy ha megtelt a zacc tartály. De külön ikon figyelmezteti az időszakos rendszer tisztításra is, amely a beépített öntisztító funkció segítségével egyszerűen elvégezhető.
Automata kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Nyomás 19 bar
Eszpresszó típus Automata
Kijelző Igen
Forró víz funkció Igen
Forgatható gőzfúvóka Igen
Auto-cappuccino Igen
Kapszula felhasználás Nem
Kávédaráló Igen
Őrölt kávé használata Igen
Automatikus ölbítés Igen
Automatikus vízkőtelenítés Igen
Teljesítmény (W) 1 400 W
Magasság (cm) 34 cm
Szélesség (cm) 21,5 cm
Mélység (cm) 45,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 9,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás