Botmixerek

SHB 4358WH-EUE3 Botmixer

  • 2 fordulatszám: standard és Turbó
  • 4 Rozsdamentes kés a Jégzúzó funkcióhoz
  • Nagyon csendes motor
10490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SHB 4358WH botmixer krémlevesek, szószok, bébiételek gyors elkészítésében nyújthat Önnek segítséget. A 800 W teljesítményű motor 2 sebességfokozattal lett ellátva. A négy élű rozsdamentes nemes acélból készült aprítópengék pedig forró ételek készítése mellett jégzúzáshoz is alkalmasak. Az ergonomikusan kialakított markolat biztos és kényelmes fogást biztosít. Az 700 ml-es keverőpohár segítségével nagy mennyiségű alapanyag is feldolgozható vagy akár mérőedényként is használható.

Fordulatszám szabályzó és TURBO gomb

Nagyon könnyű használni! A sebességet a fogantyún elhelyezett gomb segítségével tudja változtatni, amelynek ergonómiai kialakítása tökéletesen illeszkedik minden kézbe. A Turbó kapcsolónak köszönhetően, rövid idő alatt maximális teljesítményt érhet el, pl. Jég zúzásához.

Botmixer akár a forró ételekhez

A rúdmixer rozsdamentes acélból készült, és a legnagyobb előnye a négy élű kiváló minőségű rozsdamentes acélkés. A kialakításának köszönhetően forró és hideg ételek pürésítésére is kiválóan alkalmas.

Biztonság mindenekelőtt

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.
Botmixerek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 800 W
Jégtörő Igen
Tápellátás Hálózat
Sebességfokozatok száma (fokon) 2
Turbo mód Igen
Falra rögzítés Nem
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás