Botmixerek

SHB 6302BK Botmixer 5 az 1-ben

  • TITANIUM QuadBlae technológia
  • Akár 1200 W elérhető teljesítmény
  • 20 különböző sebességi fokozat
13 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SHB 6302BK botmixer krémlevesek, szószok, bébiételek gyors elkészítésében nyújthat Önnek segítséget. Az 1200 W teljesítményű motor változtatható sebesség funkcióval lett ellátva. A Titanium Quad Blade Technológia alapján készült aprító pengék pedig forró ételek készítésére is alkalmasak. Az ergonomikusan kialakított markolat biztos és kényelmes fogást garantál. Az 800 ml-es fedeles keverőpohár segítségével nagy mennyiségű alapanyag is feldolgozható vagy akár mérőedényként is használható, továbbá megtalálható egy 500 ml kapacitású edény is, mely aprításra kiválóan használható. A kiegészítők között megtalálja még a tejhabosító fejet, melynek segítségével, tökéletes állagú tejhabot készíthet, valamint egy ballon habverőt, amely tökéletes krémek elkészítésében segíthet Önnek.

20 különböző sebességi fokozat

Az ergonomikus fogású mixeren kialakításra került egy forgókapcsolós szabályzó, melynek segítségével kedvére állíthatja be a 20 különböző sebesség fokozat közül az Önnek éppen megfelelőt.

Keverje össze vagy habosítsa fel az ízletes finomságokat

Leveseket és turmixokat, finom krémet vagy majonézt keverhet. Az ergonomikus fogantyú teljes mértékben stabil fogást biztosít. Válassza ki, hogy a habverővel vagy a rúdmixerrel szeretne dolgozni és egyszerű csatlakoztatás után már dolgozhat is. Mindkettő tartozék rozsdamentes acélból készült, és a rúdfej feltét egy négy éllel rendelkező, kiváló minőségű titánbevonatú rozsdamentes acél kést is tartalmaz a tápanyagok maximális szintjének megőrzése érdekében. A kényelem érdekében használhatja a 800 ml-es űrtartalmú keverőedényt.

Aprít, vág, darál

Felejtse el a hagyma aprítás kellemetlenségeit, sőt időt takaríthat meg a főzési előkészületekben. Az aprításra tervezet hengeres edény 500 ml űrtartalommal rendelkezik és saját rozsdamentes acélpengével lett felszerelve. Ideális választás zöldségek, gyümölcsök, húsok, diófélék, valamint jég aprítására.

Biztonság mindenekelőtt

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva. A hálózati vezeték hossza 120 cm.

Botmixerek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 1 200 W
Tartozék anyaga Rozsdamentes acél
Folyamatos szabályozás Igen
Habverő Igen
Habverő tartozék Igen
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás