Vissza Digitális képkeretek
Digitális képkeretek

SDF 1082 BK Digitális képkeret

  • 10,1 hüvelyk (25,7 cm) 16:10 IPS HD kijelző
  • Széles látószög, élénk színek
  • Kártyaolvasó (SD/SDHC/MMC)
Idézze fel a rég elfeledett pillanatokat a Sencor SDF 1082B széles vásznú digitális képkeretének segítségével. A fényképkeret IPS kijelzője 10,1” azaz 25,6 cm képátlóval rendelkezik, melynek a fényerejét az igényeinek megfelelően állíthatja be. A 16:10 képarány a széles látószög és élénk színek mellett a nagy felbontást is érdemes megemlíteni, ami 1280 x 800 képpontot jelent. A beépített 2W teljesítményű hangszóró segítségével akár videó montázsok vetítésére is kiválóan alkalmas. Az elegáns megjelenésnek köszönhetően kiválóan el tudja foglalni az egyszerű papírképek helyét a lakásban vagy irodában, érdekes dekorációt hozva létre a belső térben. Lehetőség van a 75 x75 mm VESA kompatibilitásnak köszönhetően akár a falra is felszerelni, de asztali állványként is kiváló helyt áll.

Egyszerű működtetés a csatlakozóknak köszönhetően

A digitális képkeret számos csatlakozóval lett felszerelve. Többek között megtalálható az USB 2.0 vagy az SD/SDHC/MMC memóriakártya foglalat vagy a fülhallgató csatlakoztatására is alkalmas 3,5 mm jack bemenet is. A különböző adathordozók segítségével a következő típusú fájlok képes megjeleníteni a képkeret 720P RMVB MPEG1/2/4 / MP3, WMA / JPEG, PNG. A többnyelvű menürendszerében természetesen a magyar nyelv is megtalálható.

Praktikus funkciók

Lehetősége van az adathordozókon szereplő képek fokozatos vetítésének beállítására, ahol teljes mértékben személyre szabhatja a vetítési intervallumot. A digitális képkeret felismeri a különböző formátumokat és automatikusan lejátssza a videó és zene fájlokat a fotók megjelenítése mellett. A beépített óra és naptár funkciónak köszönhetően akár digitális naptárként is használható, melynek segítéségével riasztások, időzítéseket tud beállítani. A csomag részét képező távirányítóval szinte minden beállítás könnyedén elvégezhető. A 250 x 160 x 22 mm kompakt mérethez mindössze 0,6 kg súly társul.
Digitális képkeretek

Műszaki paraméterek

Kijelző IPS
Képátló inch-ben 10,1 "
Képátló cm-ban 25,7 cm
Felbontás 1280 x 800
Kijelző formátum 16:9
Kártya foglalat SD/SDHC/MMC/MS
Képformátumok JPEG, PNG
Videofájlok MPEG
Hangfájlok MP3
Telepítési lehetőségek VESA 75X75
Távirányító Igen
Tápellátás Hálózat
Wi-Fi Nem
USB bemenet Igen
Beépített hangszóró Igen
Meteorológiai állomás Nem
DVB-T tuner Nem
Magasság 16 cm
Szélesség 25 cm
Mélység 2,2 cm
Szín Fekete
Tömeg 600 g

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás