Vissza Digitális képkeretek
Digitális képkeretek

SDF 874 B Digitális képkeret

  • 8 hüvelyk (20,3 cm) 16: 9 IPS kijelző
  • Nagy felbontású 1280 x 800 képpont
  • Széles látószög, élénk színek
37790 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Idézze fel a rég elfeledett pillanatokat a Sencor SDF 874B ultravékony digitális képkeretének segítségével. A fényképkeret IPS kijelzője 8,0” azaz 20,3 cm képátlóval rendelkezik, melynek a fényerejét az igényeinek megfelelően állíthatja be. A 16:9 képarány a széles látószög és élénk színek mellett a nagy felbontást is érdemes megemlíteni, ami 1280 x 800 képpontot jelent. A beépített 1W teljesítményű hangszóró segítségével akár videó montázsok vetítésére is kiválóan alkalmas. Az elegáns megjelenésnek köszönhetően kiválóan el tudja foglalni az egyszerű papírképek helyét a lakásban vagy irodában, érdekes dekorációt hozva létre a belső térben. Lehetőség van akár a falra is felszerelni, de asztali állványként is kiváló helyt áll.

Egyszerű működtetés a csatlakozóknak köszönhetően

A digitális képkeret számos csatlakozóval lett felszerelve. Többek között megtalálható az USB 2.0 vagy az SD/SDHC/MMC memóriakártya foglalat. A különböző adathordozók segítségével a következő típusú fájlok képes megjeleníteni a képkeret MPEG1/2/4, AVI, M-JPEG / MP3 / JPEG. A többnyelvű menürendszerében természetesen a magyar nyelv is megtalálható.

Praktikus funkciók

Négy különböző megjelenítési mód közül választhat vetítés, előnézet, zoom, fényképezés. Lehetősége van az adathordozókon szereplő képek fokozatos vetítésének beállítására, ahol teljes mértékben személyre szabhatja a vetítési intervallumot. A digitális képkeret felismeri a különböző formátumokat és automatikusan lejátssza a videó és zene fájlokat a fotók megjelenítése mellett. A beépített óra és naptár funkciónak köszönhetően akár digitális naptárként is használható, melynek segítéségével riasztások, időzítéseket tud beállítani. A csomag részét képező távirányítóval szinte minden beállítás könnyedén elvégezhető. A 250 x 160 x 22 mm kompakt mérethez mindössze 0,6 kg súly társul.
Digitális képkeretek

Műszaki paraméterek

Kijelző IPS
Képátló inch-ben 8 "
Képátló cm-ban 20 cm
Felbontás 1280 x 800
Kijelző formátum 16:9
Belső memória Nem
Kártya foglalat SD/SDHC/SDXC
Képformátumok JPEG
Videofájlok Igen
Hangfájlok Igen
Távirányító Igen
Tápellátás Hálózat
Wi-Fi Nem
USB bemenet Igen
Beépített hangszóró Igen
PC-csatlakozás monitorként Nem
Meteorológiai állomás Nem
DVB-T tuner Nem
Magasság (cm) 13,8 cm
Szélesség (cm) 20 cm
Mélység (cm) 2,2 cm
Szín Fekete
Tömeg 600 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás