SWK 1591WH Vízforraló hőfokszabályzóval

  • Beépített és jól olvasható LED kijelző
  • Elektronikus vízhőmérséklet szabályozás 
  • 1,5 literes maximális kapacitás
A Sencor SWK 1591WH egy nagy teljesítményű nemesacélból készült elektromos vízforraló 2150 watt maximális teljesítménnyel, mellyel időt és energiát takaríthat meg. Akár 1,5 liter vizet is képes egyszerre felforralni, így 5-6 fős háztartásokba megfelelő választás. A készülék használatát ergonomikusan kialakított fogantyú teszi kényelmesebbé.

Akár több ital készíthető egyszerre a nagy, 1,5 literes kapacitásnak köszönhetően

A maximális kapacitása 1,5 liter, így 5-6 fős háztartásokba tökéletes választást jelent. Végül, de nem utolsósorban mindenképp említést érdemel a praktikus vízszintjelző, ami nagyon jól látható a vízforraló belsejében. Mindig pontosan tudni fogja, mennyi vizet öntött be. A melegítési folyamat befejezése után többször hangjelzéssel fogja Önt figyelmeztetni és a KEEP WARM funkciónak köszönhetően automatikus akár 120 percig is tartani fogja a beállított vízhőmérsékletet. A melegen tartás funkció használata előtt gondolja végig, hogy tényleg szüksége van-e víz hőmérsékleten tartására. Feleslegesen ne melegítse a vizet, legyen tekintettel az energiafogyasztásra és a környezetünk védelmére.

A hőmérsékletet pontosan az elkészítendő italnak megfelelően

Tudjuk, hogy a víz hőmérséklete nagyon fontos hatással van az ital minőségére és az ízére. Ezért három üzemmód áll a rendelkezésre. Az első módban a következő hőmérsékletre tudja melegíteni a vizet 100, 90, 80, 70, 60, 50 és 40 °C-ra, a második módban a vízforraló felmelegíti a vizet 100 °C-ra, majd a kiválasztott hőmérséklet szintre hűti le és a harmadik a víz felforralása 100°C-ra. fogantyúba épített nyomógombok segítségével vezérelhető. Nagyon egyszerűen, a fogantyúba épített nyomógombok segítségével minden beállítható, így tökéletes ízben és hatóanyagokban élvezheti a kávét, gyógynövény- és gyümölcsteákat.

Praktikusság és pontosság

A Sencor vízforralók egy egyszerűen kivehető és mosható szűrővel lettek felszerelve, így felfog minden szennyeződést és üledéket. A speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását. Szinte minden Sencor vízforraló vízszint jelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően egy pillantás alatt ellenőrizheti a kannában lévő vízmennyiséget. Egyes modellek esetén akár a vízforraló mindkét oldalán megtalálható.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
Túlmelegedése elleni védelem, víz nélküli bekapcsolás esetén
Automatikus kikapcsolás a forráspont elérése után
Automatikus kikapcsolás a talpról való levétel után
Hőfokszabályzós vízforralók

Műszaki paraméterek

Duplafalú Igen
Kapacitás 1,5 l
Szűrő Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Üzemelés jelző Igen
Edény anyaga Rozsdamentes acél
Teljesítmény (W) 2 150 W
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás