Ébresztőórák

SDC 1200 W Ébresztőóra hőmérővel

  • Rádióvezérelt óra, DCF77 jel
  • LCD-kijelző rövid időre kigyulladó fehér háttérvilágítással
  • Naptár, 7 nyelv a napok megjelenítésére
4490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SDC 1200W rádióvezérelt digitális óra tökéletes választás azoknak, akik szeretnék mindig pontosan látni az időt. A készülék kis méretű kijelzővel rendelkezik, ahol a pontos idő könnyedén leolvasható. Emellett lehetősége van a belső tér hőmérsékletének ellenőrzésére is, hogy mindig tájékozott legyen a környezeti feltételekről. Az ébresztési funkció beállítása pedig segít garantálni, hogy soha ne késsen semmilyen fontos eseményről vagy elfoglaltságról.

DCF-77 JEL

A DCF77 egy megbízható és pontos hosszúhullámon sugárzó atomidő-szinkronjeladó. Ez a rendszer lehetővé teszi a millió évenkénti egy másodperces pontosságot, így mindig biztos lehet abban, hogy az idejében van és minden tevékenységéhez pontos időreferenciával rendelkezik.

KIJELZŐ NAPTÁR ÉS EGYÉB EXTRA FUNKCIÓKKAL

A Sencor SDC 1200W egy innovatív digitális óra, amelynek beépített naptár funkciója lehetővé teszi az idő és a dátum kényelmes megjelenítését. A készülék lehetőséget nyújt arra, hogy akár 7 különböző nyelven is beállítsa a naptári napokat, így mindenki számára könnyen érthetővé válik. Emellett a digitális idő kijelzés beállítható 12 vagy 24 órás formátumban is, így mindenki saját preferenciája szerint tudja beállítani az órát. A belső hőmérséklet kijelzés pedig tartományban 0°C – +60°C között működik, lehetőséget nyújtva a °F alapú kijelzésre is.

„SZUNDI FUNKCIÓ”

A Sencor rádiós ébresztőórák új szintre emelik az ébresztési élményt az okostelefonok által közismert szundi funkcióval. Ha a beállított időpontban megszólal az ébresztő, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, csak nyomja meg az "Ébresztés ismétlése" gombot, és élvezze a további pihenést. Az óra 5 perccel később újra meg fog szólalni, hogy garantáltan felébressze Önt.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:

  • Tápellátás: 2 x 1,5 V AAA típusú elem (az elemeket a csomag nem tartalmazza)
  • Méret: (szélesség / magasság / mélység) 78 x 78 x 30 mm
  • Tömeg: 72 g
Ébresztőórák

Műszaki paraméterek

FM tuner Nem
DAB+ Nem
Idő-kivetítés Nem
CD mechanika Nem
Ébresztőóra Igen
Időzített kikapcsolás Nem
Ismételt ébresztés Igen
Tápellátás Elem
Magasság (cm) 7,8 cm
Szélesség (cm) 7,8 cm
Mélység (cm) 3 cm
Tömeg 72 g
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás