Hősugárzók

SFH 6021RD Forrólevegős hősugárzó

  • Kiválóan használható irodákban és kis lakásokban
  • Kompakt kialakítás
  • Hosszú élettartamú egyenáramú motor
4990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SFH 6021RD praktikus és kompakt segédeszköz kisebb terek vagy irodák számára a hidegebb napokon, ahol relatív gyorsan tudja felmelegíteni a levegőt. A Sencor hőlevegős ventilátora modern kialakítással, akár 600 W teljesítménnyel lettfelszerelve alacsony, mindössze 49 dB (A) zajszint mellett. 12 x 18,5 x 10 cm-es méretei szintén nagy előnyt jelentenek, így a tárolásához sincs szükség nagyobb helyre. A kezelés nagyon egyszerű a bekapcsolásjelző lámpával gazdagított vezérlőgombnak köszönhetően.

Könnyen irányítható

A hősugárzó vezérlése nagyon egyszerű. Hátul találja meg a főkapcsolót. Ez a kapcsoló akár meg is fordítható a még nagyobb felhasználói biztonság érdekében. A teljesítményszabályozást egy vezérlőgomb biztosítja, mellyel Ön választhatja ki a kívánt fűtési szintet. A ventilátor működést jelző lámpát is tartalmaz.

Rendkívül csendes működés

Ennek a ventilátornak a nagy előnye a kompakt kialakítás és az alacsony zajszint. Halk működésének köszönhetően ideális irodákba, műhelyekbe. Maximális teljesítmény mellett mindössze 49 dB (A) zajszintet ér el.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SFH 6021RD forrólevegős ventilátor egy egyenáramú motorral melegíti a levegőt, amelyet a Sencor a leghosszabb élettartamra tervezett. Túlmelegedés esetén kettős hőbiztosítékkal, leejtés vagy felborulás esetén pedig automatikus kikapcsolással is fel van szerelve. A tápkábel tartós anyaga minimalizálja annak kopását.

Ez a termék nem alkalmas fő fűtőeszközként való használatra.
Hősugárzók

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 600 W
Hideg levegő Nem
Magasság (cm) 18,5 cm
Szélesség (cm) 12 cm
Mélység (cm) 10 cm
Szín Piros
Tömeg 0,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás