Fül-, fejhallgatók

SEP 300 RED Fülhallgató headset

  • Csavarodásmentes lapos kábel
  • Integrált mikrofon és távirányító
  • Letisztult design
A Sencor SEP 300 fülhallgató egy minőségi In-Ear headset hangerőszabályzóval, 1,2 m hosszúságú csavarodásmentes lapos kábellel. A formatervezett egy darabból álló ház minimálisra csökkenti a vibrációt és a torzításokat. A 10 mm –es meghajtók tökéletes hang minőségben adják vissza az alacsony, közepes és magas frekvenciatartományokat. Beépített mikrofon segítségével egyszerűen végezhet telefonbeszélgetéseket.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A két 10 mm átmérővel rendelkező hangszórónak az impedancia értéke 32 ohm és a működési frekvencia tartomány 20 Hz – 20KHz. A fülhallgató érzékenysége 96 dB a mikrofon érzékenység -103 dB.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Típus Fülbe helyezhető
Jack csatlakozó 3,5 mm
Mikrofon Integrált
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Impedancia 32 Ohm
Jeltovábbítás KÁBEL
Érzékenység 96 dB
Kábelhosszúság 1,2 m
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 10 mm
Hangerőszabályozó Nem
Cserélhető fülilleszték Igen
Víz- és Porvédelem IP 20
Szín Piros

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás