Fül-, fejhallgatók

SEP 300 RED Fülhallgató headset

  • Csavarodásmentes lapos kábel
  • Integrált mikrofon és távirányító
  • Letisztult design
3290 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SEP 300 fülhallgatóval valódi hangélményben lehet része. Ez a minőségi In-Ear headset hangerőszabályzóval rendelkezik, így könnyedén szabályozhatja a hangerőt. A 1,2 m hosszúságú csavarodásmentes lapos kábel pedig kényelmes használatot tesz lehetővé. A formatervezett egy darabból álló ház minimalizálja a vibrációt és a torzításokat, így tiszta hangzást biztosít. A 10 mm-es meghajtók pedig tökéletes hangminőséget nyújtanak az alacsony, közepes és magas frekvenciákon. Emellett beépített mikrofonja lehetővé teszi a könnyed telefonbeszélgetéseket.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A Sencor SEP 300 fülhallgatóval tiszta és részletgazdag hangzást élvezhet. A két 10 mm átmérővel rendelkező hangszóró 32 ohm impedanciával rendelkezik, és a működési frekvencia tartománya 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed. Ez garantálja, hogy minden frekvenciatartományban élvezheti a zene részleteit. A fülhallgató érzékenysége 96 dB, így hangos és dinamikus hangzást kap. A beépített mikrofon érzékenysége -103 dB, ami lehetővé teszi a tiszta és érthető hangfelvételt.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Jack csatlakozó 3,5 mm
Mikrofon Integrált
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Impedancia 32 Ohm
Jeltovábbítás KÁBEL
Érzékenység 96 dB
Kábelhosszúság 1,2 m
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 10 mm
Hangerőszabályozó Nem
Cserélhető fülilleszték Igen
Víz- és Porvédelem IP 20
Szín Piros

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás