Hőmérők

SWS 1500 W Hőmérő ébresztőórával

  • Beltéri hőmérséklet és páratartalom
  • LCD-kijelző rövid időre kigyulladó kék háttérvilágítással
  • Ismételt ébresztési funkció
20% kedvezmény a sencornapok20 kód megadása után.
Az ajánlat kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes 2024.07.08. és 2024.07.31. között. A kupon kód beírásával a kedvezmény automatikusan levonásra kerül az akcióban szereplő termék vételárából.
4490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SWS 1500 egy innovatív digitális óra és hőmérő kombináció. Az LCD kijelzőn kék háttérvilágítással látható a pontos idő digitális formában, valamint a beltéri hőmérséklet és páratartalom értékei. Az időformátum könnyedén választható 12 vagy 24 órás formában. Emellett az órában integrált naptár és fontos ébresztőóra található. Az ébresztés hangjelzéssel történik, és a Sencor hőmérő további praktikus szundi-funkcióval is rendelkezik.

Belső és külső hőmérséklet és páratartalom mérése

A Sencor SWS 1500 időjárás állomás pontosan méri a belső és külső hőmérsékletet, valamint a páratartalmat. A páratartalom kijelzése a %-os értékek segítségével történik. A 20 és 40% közötti értékek száraz levegőt jeleznek a helyiségben, míg az ideális értékek a 45 és 65% között vannak. Ha a kijelzett adatok 66 és 95% közé esnek, akkor pedig igen párás a levegő az adott helyiségben.

Ébresztő és szundi funkció

A Sencor időjárás állomás új funkcióval bővült, amely az okostelefonokról ismert szundi funkciót nyújtja. Ha az ébresztő megszólal a beállított időpontban, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, egyszerűen nyomja meg az "Ébresztés ismétlése" gombot, és élvezze további pihenését. Pár perccel később az ébresztő újra megszólal. Választható 12 vagy 24 órás időformátum, és az időjárás állomás a dátumot és a hét napját is megjeleníti Önnek.
Hőmérők

Műszaki paraméterek

Rádióvezérlésű idő Nem
Beltéri hőmérséklet jelző Igen
Külső hőmérséklet jelző Nem
Dátum
Ébresztőóra
Ismételt ébresztés Igen
Naptár
Holdfázis
Légköri nyomás Nem
Nyomástörténet
Időjárás előrejelzés Nem
Érzékelő a csomagban
Páratartalom Igen
USB bemenet Nem
Vezetéknél. átvit. érzékelőből Nem
Falra vetítés Nem
Magasság (cm) 9,3 cm
Szélesség (cm) 9,4 cm
Mélység (cm) 3,8 cm
Tömeg 101 g
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás