Hordozható rádiók

SRD 215 B Zsebrádió

  • FM analóg jelvevő frekvencia-kijelzéssel a LED kijelzőn
  • USB csatlakozó
  • Micro SDHC kártya-rés (max 8GB)
10390 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SRD 215B Rádió egy hordozható, analóg eszköz, amely egyszerű és gyors rádióállomás keresést és hangolást tesz lehetővé. Az analóg FM tuner lehetővé teszi a frekvenciák tartományában történő hangolást 87,5-108 MHz között. A kihúzható, teleszkópos antenna segíti a jobb vételt, és könnyedén működtethető hálózatról vagy akkumulátorról, amelynek üzemideje akár 10 óra is lehet.

Beépített rádió FM tuner

Az FM tuner a legszélesebb körben elterjedt rádióvevő technológia. Működése a 87,5 és 108 MHz közötti frekvencia tartományban történik. A készülékhez tartozó kihúzható antenna könnyebb tárolást tesz lehetővé, és általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így kiváló vételt garantál. Akár 20 programhely áll rendelkezésre, hogy kedvenc rádióállomásait könnyedén rögzíthesse. A kihúzható antenna tovább javítja a vétel minőségét.

A TISZTA HANGZÁS ÉRDEKÉBEN

Az akár 2,0 W teljesítményt kiváló minőségű hangszóró biztosítja. Az 8 ohmos impedancia és a 84 Hz - 16 kHz frekvenciatartomány lehetővé teszi a tiszta hangzást. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 5 % (1 kHz 1 W), így garantáltan élvezheti a kiváló minőségű hangzást. Az LCD kijelző segítségével könnyedén nyomon követheti a készülék működését és beállításait.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A készüléken megtalálható a népszerű 3,5 mm csatlakozó, így könnyedén csatlakoztathat fülhallgatót vagy más audio eszközöket. Emellett lehetősége van a zenék USB vagy micro SDHC kártyán keresztül történő lejátszására, akár 8 GB méretig. A beépített akkumulátor pedig akár 10 órán át biztosítja a zavartalan működést normál hangerő mellett.

Technikai információk

  • Méretek: 72 x 110 x 29 mm
  • Tömeg: 250 g
Hordozható rádiók

Műszaki paraméterek

FM tuner ANALÓG
DAB+ Nem
MP3 támogatás Igen
CD mechanika Nem
Kártya foglalat microSD/microSDHC
Ébresztőóra Nem
Időzített kikapcsolás Nem
Ismételt ébresztés Nem
Fülhallgató kimenet Igen
Tápellátás Elem
Teljesítmény (RMS) 2 W
Távirányító Nem
USB Igen
Magasság (cm) 7,2 cm
Szélesség (cm) 11 cm
Mélység (cm) 2,9 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás