Hordozható rádiók

SRD 210 BGN Hordozható FM rádió

  • Analóg AM/FM rádió
  • Kihúzható FM antenna
10990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SRD 210BGN Rádió egy könnyen hordozható, analóg készülék, amely ideális társ a rádióhallgatáshoz. Az analóg FM tuner lehetővé teszi az egyszerű és gyors rádióállomás keresést és hangolást a 87,5-108 MHz közötti frekvencia tartományban. A kihúzható, teleszkópos antenna pedig segít a jobb vételben.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM / AM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben elterjedt rádióvevő technológia. Működése a 87,5 és 108 MHz közötti frekvencia tartományban történik. A készülékhez tartozó kihúzható antenna könnyebb tárolást tesz lehetővé, és általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így kiváló vételt garantál. Akár 20 programhely áll rendelkezésre, hogy kedvenc rádióállomásait könnyedén rögzíthesse. A kihúzható antenna tovább javítja a vétel minőségét.

A MEGFELELŐ HANGZÁSÉRT

A Sencor SRD 210BGN rádió egy kiváló minőségű hangélményt nyújtó eszköz. Az akár 1,0 W teljesítményt egy kompakt 3” hangszóró biztosítja, amely lenyűgöző hangzást eredményez. Az 8 ohm impedancia és a 65 Hz - 18,5 kHz frekvencia tartomány garantálja a tiszta hangzást és a gazdag hangszíneket. A torzítás mértéke mindössze ≤ 1,5 % (1 kHz 1 W), így a hang mindig kivételesen tiszta és részletgazdag lesz.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A Sencor SRD 210BGN rádió sokoldalú funkcionalitással rendelkezik. Klasszikus 3,5 mm csatlakozójának köszönhetően könnyedén csatlakoztathat fülhallgatót, így személyes zenehallgatási élményt élvezhet.

Technikai információk

  • Méretek: 210 x 139 x 53 mm
  • Tömeg: 635 g
Hordozható rádiók

Műszaki paraméterek

FM tuner ANALÓG
DAB+ Nem
MP3 támogatás Nem
CD mechanika Nem
Kártya foglalat Nem
Ébresztőóra Nem
Időzített kikapcsolás Nem
Ismételt ébresztés Nem
Fülhallgató kimenet Igen
Tápellátás Hálózat/elem
Teljesítmény (RMS) 1 W
Távirányító Nem
USB Nem
Magasság (cm) 13,9 cm
Szélesség (cm) 21 cm
Mélység (cm) 5,3 cm
Tömeg 0,6 kg
Szín Fekete/Zöld

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás