SWK 7706GD Vízforraló hőmérséklet szabályozóval

  • 1,7 literes maximális kapacitás
  • Akár 2 150 W teljesítmény
  • Elektronikus vízhőmérséklet szabályozás
14990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
1
Állítható hőmérséklet
Tudjuk, hogy a víz hőmérséklete nagyon fontos hatással van az ital minőségére és az ízére. A következő hőmérsékletre tudja melegíteni a vizet 100, 90, 80, 70 és 60 °C-ra, fogantyúba épített nyomógombok segítségével vezérelhető. Nagyon egyszerűen, a fogantyúba épített nyomógombok segítségével minden beállítható, így tökéletes ízben és hatóanyagokban élvezheti a kávét, gyógynövény- és gyümölcsteákat.

A Sencor SWK 7706GD stílusos és praktikus elektromos vízforraló. A maximális kapacitása 1,7 liter és az anyagát tekintve kiváló minőségű rozsdamentes acél. A vízforraló 2150 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felmelegíti a vizet. A tökéletes ízélmény elérését az elektronikus hőmérséklet-szabályozó (60–100 °C) segíti. Az elkészült forró ital még 120 percen keresztül meleg marad, köszönhetően a hőmérsékleten tartó funkciónak.

A hőmérsékletet pontosan az elkészítendő italnak megfelelően

Tudjuk, hogy a víz hőmérséklete nagyon fontos hatással van az ital minőségére és az ízére. Ezért három üzemmód áll a rendelkezésre. Az első módban a következő hőmérsékletre tudja melegíteni a vizet 100, 90, 80, 70 és 60 °C-ra, a második módban a vízforraló felmelegíti a vizet 100 °C-ra, majd a kiválasztott hőmérséklet szintre hűti le és a harmadik a víz felforralása 100°C-ra. fogantyúba épített nyomógombok segítségével vezérelhető. Nagyon egyszerűen, a fogantyúba épített nyomógombok segítségével minden beállítható, így tökéletes ízben és hatóanyagokban élvezheti a kávét, gyógynövény- és gyümölcsteákat.

120 percen keresztül a beállított hőmérsékleten

Biztosan előfordult már Önnel is, hogy bekapcsolta a vízforralót, elment takarítani vagy dolgozni és egyszerűen megfeledkezett róla. Az SWK 7706GD vízforralóval már nem kell többször felmelegíteni a vizet. A melegítési folyamat befejezése után többször hangjelzéssel fogja Önt figyelmeztetni és a KEEP WARM funkciónak köszönhetően automatikus akár 120 percig is tartani fogja a beállított vízhőmérsékletet.

Praktikusság és pontosság

A Sencor vízforralók egy egyszerűen kivehető és mosható szűrővel lettek felszerelve, így felfog minden szennyeződést és üledéket. A speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását. Szinte minden Sencor vízforraló vízszint jelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően egy pillantás alatt ellenőrizheti a kannában lévő vízmennyiséget. Egyes modellek esetén akár a vízforraló mindkét oldalán megtalálható.

Minőségi kialakítás, egyszerű karbantartás

A vízforraló rozsdamentes SUS 304 acélból készült. A kiváló minőségnek köszönhetően minimálisra csökkenti a kalcium lerakódások képződését az egyszerű karbantartás érdekében. Az speciális fűtőspirál a rozsdamentes acél aljzat alá került beépítésre, biztosítva tartós és egyenletes működést. További előnye a speciálisan kialakított szűrővel felszerelt kiöntő kialakítás. A kialakítás megakadályozza, hogy víz csöpögjön a vízforralón kívülre, a szűrő visszatartja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkövet, amikor vizet önt a csészébe.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
Túlmelegedése elleni védelem, víz nélküli bekapcsolás esetén
Automatikus kikapcsolás a forráspont elérése után
Automatikus kikapcsolás a talpról való levétel után

Hőfokszabályzós vízforralók

Műszaki paraméterek

Kapacitás 1,7 l
Szűrő Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Üzemelés jelző Igen
Edény anyaga Rozsdamentes acél
Teljesítmény (W) 2 150 W
Szín Arany
Tömeg 720 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás