Vissza Hősugárzók
Hősugárzók

SFH 7601BK Kerámia hősugárzó

  • PTC fűtőelemek a hatékony és biztonságos fűtéshez
  • 3 fűtésteljesítmény: 900 W / 1 300 W / 2 000 W
  • Ajánlott helyiségméret 10 - 15 m2
11490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SFH 7601BK praktikus és kompakt segédeszköz kisebb terek vagy irodák számára a hidegebb napokon 10-15m2 területig, ahol relatív gyorsan tudja felmelegíteni a levegőt. A Sencor hőlevegős ventilátora modern kialakítással, akár 2000 W teljesítménnyel lett felszerelve alacsony, mindössze 55 dB (A) zajszint mellett. A kezelés nagyon egyszerű a bekapcsolásjelző lámpával gazdagított vezérlőgombnak köszönhetően.

Gazdaságos és környezetbarát PTC fűtőelemekkel

A PTC fűtőelemeket csak kerámiaelemes fűtőtestek használhatják. A PTC fűtőelemekkel, automatikusan tudja növelni és egyben szabályozni a hőteljesítményt, és ehhez takarékosan felhasználni az elektromos energiát. Amikor a helyiség hőmérséklete alacsonyabb, növeli a teljesítményt, hogy elérje a kényelmes hőmérsékletet. Ha a helyiségben megemelkedik a hőmérséklet, fokozatosan csökkenti a fűtőelemek teljesítményét, és így az energiafogyasztás is csökken. A készülék hosszú élettartama garantált, köszönhetően az oxidáció elleni védelemnek.  Az ergonomikus fogantyúnak és a könnyű súlynak köszönhetően könnyedén helyezheti egyik helyről a másikra vagy bárhová, ahol szüksége van rá.

3 teljesítmény szint

A Sencor SFH 7601BK elektromos hősugárzó3 különböző teljesítményszinttel áll az Ön rendelkezésére. Az igényei szerint választhatja ki, hogy magas vagy éppen alacsony üzemmódot választja, az üzemmódokhoz tartozó teljesítményszintek pedig 900 W / 1300W / 2000 W. Lehetősége van a levegő egyszerű keringgetésére is, ebben az üzemmódban csak a ventilátor működik, a fűtőspirál ki van kapcsolva.

Könnyen irányítható

A hősugárzó vezérlése nagyon egyszerű. A készülék elején található forgókapcsolók segítségével, amelyekkel a teljesítményt tudja szabályozni, valamint működési üzemmódot. A hősugárzó működést jelző lámpát is tartalmaz.

Rendkívül csendes működés

Ennek a ventilátornak a nagy előnye a kompakt kialakítás és az alacsony zajszint. Halk működésének köszönhetően ideális irodákba, műhelyekbe. Maximális teljesítmény mellett mindössze 60 dB (A) zajszintet ér el.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SFH 7601BK forrólevegős ventilátor egy egyenáramú motorral melegíti a levegőt, amelyet a Sencor a leghosszabb élettartamra tervezett. Túlmelegedés esetén kettős hőbiztosítékkal, leejtés vagy felborulás esetén pedig automatikus kikapcsolással is fel van szerelve. A tápkábel tartós anyaga minimalizálja annak kopását.

Ez a termék nem alkalmas fő fűtőeszközként való használatra.

Hősugárzók

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 2 000 W
Beállítási fokozat 3
Hideg levegő Igen
Magasság (cm) 23,1 cm
Szélesség (cm) 16,4 cm
Mélység (cm) 12,3 cm
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás