Konyhai mérlegek

SKS 38RS Konyhai mérleg

  • 55 x 25 mm méretű LCD kijelző
  • Egyszerűen és higiénikusan tisztítható
  • Praktikus funkciókkal 
5790 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SKS 38RS digitális mérleg ideális segítőtárs a konyhában. Kiváló minőségű, edzett borítással készült. A mérési súlyhatár 5 kg, 1 grammos mérési pontossággal.  A mért adatok egyszerűen leolvashatók a beépített, háttérvilágítással rendelkező nagy LCD kijelzőről. Az mértékegységváltó rendszernek köszönhetően könnyen meghatározhatja a víz és tej térfogatát milliliterben, a szilárd hozzávalókat pedig grammban vagy fontban. A mérés maximális pontosságát 4 integrált érzékelő biztosítja. Túlterhelés esetén a készülék értesíti Önt. Tétlen állapotban az energiatakarékos funkciónak köszönhetően a készülék automatikusan kikapcsol 60 másodperc után.

Több színváltozat

Szinte már egyedülálló a Sencor több színváltozatban elérhető háztartási konyhai készülékei, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét! Nem csak azért, hogy minden belső tér személyre szabott legyen, hanem a készülék tökéletes munkát is végez, a nagy teljesítmény és a számos funkcióknak köszönhetően időt és energiát takarítanak meg!

1 g-os pontosság

A Sencor 4 érzékeny szenzorral szerelte fel a mérleget, hogy minden háztartásban még pontosabbak legyenek a konyhai mérlegek! Az összes hozzávalót 1 g-tól akár 5 kg-ig súlyhatárig van lehetősége mérni. Túlterhelés esetén a készülék értesíti Önt.

Élelmiszer súlyának számolása az intelligens TARE funkcióval

Az intelligens TARE funkció több élelmiszer kényelmes lemérését kínálja egyszerre anélkül, hogy a tálat egyáltalán le kellene venni a mérlegről. A TARA le tudja vonni az edény vagy a hozzáadott élelmiszer súlyát, így mindig a pontos végső tömeget kapja.

Beépített LCD kijelző

A beépített LCD kijelzőnek köszönhetően, könnyedén olvashatja le a különböző információkat.  A kijelző mutatja a gyenge elem vagy akár a méréshatár túllépésre szóló figyelmeztetést is.

Homogén műanyag felület

A mérleg homogén műanyag felülettel rendelkezik. Mindössze 26 mm magas. A műanyag köszönhetően gyorsan és egyszerűen tisztítható. A különböző programok vezérlése intuitív módon, érintés vezérléssel történik, ennek is köszönhető a hosszú élettartam.

Egyszerű működtetés

A mérleg működését 3x 1,5 V lítium AA típusú alkáli elem biztosítja. A csomagban már megtalálható. Az alacsony elem kapacitás szintet a beépített LCD kijelző egy ikon jelzi Önnek. A mérleg 60 másodperc tétlenséget észlelve automatikus kikapcsolja magát.
Konyhai mérlegek

Műszaki paraméterek

Max. teherbírás 5 kg
Mértékegységek g/ml
Auto ON/OFF
TÁRA funkció Igen
Memória Nem
Tál Tál nélkül
Mérési pontosság 1 g
Tápellátás Elem
Magasság (cm) 2,6 cm
Szélesség (cm) 18 cm
Mélység (cm) 22 cm
Tömeg 330 g
Szín Rózsaszín

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás