Smoothie készítők

SNB 6601RD Nutridrink mixer

  • Előre beállított mixelő programok
  • 0,8 és 1,0 literes pohár
  • Hatélű rozsdamentes acél kés, titán bevonattal
34990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SNB 6601RD segítségével a nehezen elérhető tápanyagokat a különböző magokból, gabonafélékből, diófélékből könnyen és egyszerűen nyerheti ki. A smoothie mixer zöldség vagy gyümölcsitalok, tejes koktélok, levesek, salsa szószok vagy bébiételek készítésére is kiválóan alkalmas. A hatékony működést az 1200 W teljesítményű motor, a 6 nemesacélból készült minőségi kések garantálják. A csomag tartalmaz egy 0,8 literes űrtartalmú és egy 1,0 literes BPA mentes palackot. A palackok könnyen zárhatók, a fedélen kialakításra került egy ivónyílás. A megbízható zárórendszernek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a pohár tartalma kiömlik. A poharak, a fedelek és a kések is mosogatógépben moshatók.

Sencor® Nutri Smart Blending technológiával

A Sencor® Nutri Smart Blending technológia optimalizálja a feldolgozáshoz szükséges időt, hogy a 3 előre beállított program tökéletes eredménnyel érjen el. A Pulse gombnak köszönhetően még a nehezebb, keményebb összetevőket is nagyon rövid idő alatt összemixelheti.

1. BLEND - kiváló és frissítő gyümölcs smoothie készítéséhez
2. EXTRA BLEND - tökéletes és tápláló zöldség smoothie készítéséhez
3. PULSE - maximális fordulatszámmal történő mixeléshez és a jégzúzáshoz

Mit jelent a Multicyclone rendszerű mixelés?

A mixelő edények praktikus kialakítása lehetővé teszi, a kiváló turmixolási eredményeket. Az edények strapabíró késegységgel és egyedi horonyszerkezettel rendelkeznek, ami az összetevőkben is tükröződik. Így akár 60%-kal jobb eredmény garantálható, mint egy hagyományos turmixgép esetén.

Rozsdamentes acélból készült, hat éllel rendelkező késegység

A késegység anyaga és minősége mindennek az alapja! A rozsdamentes acél és titán kombinációja minimálisra csökkentheti az enzimek, vitaminok és ásványi anyagok elvesztését, még akkor is, ha a vákuumegységet nem használják. A pengének köszönhetően mindig 100%-os minőségi italt készíthet el!

Egyszerű karbantartás

A Nutri mixer karbantartása rendkívül egyszerűen elvégezhető. A készülék főbb alkatrészei könnyedén kiszerelhetőek, és a Tritánból készült palackok is akár mosogatógépben is moshatók.

Rendkívül tartós palackok TRITAN-ból!

Az amerikai EASTMAN gyártóval közösen készített palackok, garantáljál a hatékonyságot. Bármilyen tevékenységhez használhatók, könnyedén elfér az autó pohártartójába vagy a kerékpár kulacs tartójába. Készíthet hideg vagy éppen forró italokat, karbantartásuk egyszerű mosogatógépben moshatók. A praktikus ivócsőrös kialakítású fedél tökéletes az út közbeni fogyasztáshoz. Mindkét palack teljes mértékben BPA mentes.

És milyen egészségügyi előnyei vannak egy smoothienak?

A kevert alapanyagokból származó tápanyagok jól felszívódnak, és nem terhelik meg a gyomrot a bonyolult mechanikai feldolgozás során, mint a szilárd élelmiszereknél. A héj alatt nincs vitamin- vagy rostveszteség, és minden könnyen emészthető. Kiváló influenza vagy megfázás megelőzése céljából a téli hónapokban és kiváló energiaforrást jelent nyáron.

Biztonság mindenekelőtt

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.
Smoothie készítők

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 1 200 W
Jégtörő Igen
Sebességfokozatok száma (fokon) 1
Folyamatos szabályozás Nem
Edény anyaga Tritan
Turbo mód Nem
Habverő tartozék Nem
Reszelés Nem
Szín Piros

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Egyedülálló sport palack
SBB 002BK
Egyedülálló sport palack
Tartalék palackok Sencor Nutri turmixgéphez SNB 660x
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás