Rádiós ébresztőórák

SRC 1100 W Rádiós ébresztőóra

  • PLL FM rádió 10 programhellyel
  • Rádióval vagy hangjelzéssel történő ébresztés
  • Szundi funkció 
A Sencor SRC 1100W rádiós ébresztőóra megkönnyíti a reggeleket. Biztosítja, hogy garantáltan felébredjen a megfelelő időben. A kompakt méretű készülék rendkívül egyszerűen személyre szabható, a kettős ébresztés és a hétvége funkció lehetővé teszik, hogy csak akkor ébressze Önt az óra, amikor ténylegesen szükség van rá. Választhat, hogy rádióműsorra vagy pedig egy beállított hangjelzésre szeretne ébredni, s a szundi funkció segítségével akkor sem lesz késésben, ha úgy dönt, hogy egy kicsit tovább szeretne az ágyban maradni.


BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 10 programhely áll a rendelkezésére, hogy kedvenc állomásait el tudja menteni.

„SZUNDI FUNKCIÓ” ÉS KETTŐS ÉBRESZTÉSI RENDSZER

A Sencor rádiós ébresztőórák az okostelefonok által közismerté vált szundi funkcióval lettek ellátva. Ha a beállított időpontban megszólal az ébresztő, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, csak nyomja meg az Ébresztés ismétlése gombot, és pihenjen tovább. Pár perccel később az ébresztő újra meg fog szólalni. Az egyes Sencor ébresztőórák két beállítható ébresztési idővel rendelkeznek. Amennyiben Ön vagy partnere más időben szeretne felkelni, csak egyszerűen állítsa be az egyik ébresztési időt az Ön, a másikat pedig partnere ébresztéséhez.

BEÉPÍTETT LED KIJELZŐ

A beépített 1,5 cm méretű LED kijelző a pontos időn kívül megjeleníti Önnek a frekvencia tartományt. Lehetősége van a kijelző fényerejének beállítására is. A karakter megvilágítás borostyán színű.

Technikai információk:

  • Tartalék elem az órához CR-2032 1 x 3 V (nem tartozék)
  • Tápellátás: AC 230 V / 50 Hz
  • Teljesítmény: 5 W
  • Méretek: (szélesség / magasság / mélység) 160 x 60 x 57 mm
  • Tömeg: 370 g
Rádiós ébresztőórák

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 10
DAB+ Nem
Idő-kivetítés Nem
CD mechanika Nem
Ébresztőóra Igen
Időzített kikapcsolás Igen
Ismételt ébresztés Igen
Tápellátás Hálózat
Magasság 5,7 cm
Szélesség 14 cm
Mélység 5,2 cm
Tömeg 290 g
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás