Rádiós ébresztőórák

SRC 1100 W Rádiós ébresztőóra

  • PLL FM rádió 10 programhellyel
  • Rádióval vagy hangjelzéssel történő ébresztés
  • Szundi funkció 
6490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SRC 1100WH rádiós ébresztőóra praktikus eszköz, amely segíti a reggelek kezdését. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén személyre szabja az órát. A kettős ébresztés és a hétvége funkció garantálja, hogy csak akkor ébresszen fel, amikor valóban szükséges. Ráadásul választhat rádióműsorra vagy egyéni hangjelzésre történő ébredést, és a szundi funkció segítségével mindig időben ébredhet, még akkor is, ha egy kicsit tovább szeretne maradni az ágyban.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner az egyik legnépszerűbb rádióvevő a piacon. Széles frekvenciatartományban, 87,5 és 108 MHz között működik, így lehetőséget nyújt a sokszínű rádióműsorok élvezetére. A kihúzható antenna könnyedén tárolható, és hosszabb hosszának köszönhetően kiváló vételt biztosít. Akár 10 programhelyre is elmenthet, hogy könnyen hozzáférhessen kedvenc állomásaihoz.

„SZUNDI FUNKCIÓ” ÉS KETTŐS ÉBRESZTÉSI RENDSZER

A Sencor rádiós ébresztőórák modern kialakítással és a népszerű szundi funkcióval rendelkeznek, amit már az okostelefonokról is ismerünk. Amikor az ébresztő megszólal a beállított időpontban, de még egy kis időre van szüksége az alváshoz, egyszerűen nyomja meg az "Ébresztés ismétlése" gombot, és folytathatja a pihenést. Néhány perc múlva az ébresztő újra jelentkezik. Az egyes Sencor ébresztőórák két beállítható ébresztési idővel rendelkeznek, így Ön és partnere is saját időben kelhet fel, könnyedén beállíthatva az ébresztési időket.

BEÉPÍTETT LED KIJELZŐ

A Sencor SRC 1100WH rádiós ébresztőóra stílusos megjelenésével és funkcionális kijelzőjével támogatja a mindennapi ébredést. Az óra beépített 1,5 cm méretű LED kijelzője nem csak a pontos időt mutatja, hanem a frekvencia tartományt is megjeleníti, ami ideális a rádióhallgatáshoz. Emellett lehetősége van a kijelző fényerejének beállítására is, hogy a megfelelő világítási viszonyokat biztosítsa. A kijelző karaktereinek borostyán színe pedig kellemes és olvasható megjelenést nyújt.

Technikai információk:

  • Tartalék elem az órához CR-2032 1 x 3 V (nem tartozék)
  • Tápellátás: AC 230 V / 50 Hz
  • Teljesítmény: 5 W
  • Méretek: (szélesség / magasság / mélység) 160 x 60 x 57 mm
  • Tömeg: 370 g
Rádiós ébresztőórák

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 10
DAB+ Nem
Idő-kivetítés Nem
CD mechanika Nem
Ébresztőóra Igen
Időzített kikapcsolás Igen
Ismételt ébresztés Igen
Tápellátás Hálózat
Magasság (cm) 5,7 cm
Szélesség (cm) 14 cm
Mélység (cm) 5,2 cm
Tömeg 290 g
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás