Rádiós ébresztőórák

SRC 170 OR Rádiós ébresztőóra

  • LED kijelző 
  • PLL FM rádió 
  • Benti hőmérséklet kijelzés
10990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SRC 170OR rádiós ébresztőóra praktikus megoldást kínál a reggelek megkönnyítésére. Az óra gondoskodik arról, hogy garantáltan felébredjen a megfelelő időben. A kompakt méretű készülék egyszerűen személyre szabható, a kettős ébresztés és a hétvége funkció lehetővé teszi, hogy csak akkor zavarja fel Önt az óra, amikor ténylegesen szükség van rá. Ráadásul kiválaszthatja, hogy rádióműsorra vagy egy beállított hangjelzésre szeretne ébredni, és a szundi funkció segítségével még egy kis időt tölthet az ágyban, anélkül, hogy késett volna.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner az egyik legnépszerűbb rádióvevő a piacon. Széles frekvenciatartományban, 87,5 és 108 MHz között működik, így lehetőséget nyújt a sokszínű rádióműsorok élvezetére. A kihúzható antenna könnyedén tárolható, és hosszabb hosszának köszönhetően kiváló vételt biztosít. Akár 10 programhelyre is elmenthet, hogy könnyen hozzáférhessen kedvenc állomásaihoz.

„SZUNDI FUNKCIÓ” ÉS KETTŐS ÉBRESZTÉSI RENDSZER

A Sencor rádiós ébresztőórák modern kialakítással és a népszerű szundi funkcióval rendelkeznek, amit már az okostelefonokról is ismerünk. Amikor az ébresztő megszólal a beállított időpontban, de még egy kis időre van szüksége az alváshoz, egyszerűen nyomja meg az "Ébresztés ismétlése" gombot, és folytathatja a pihenést. Néhány perc múlva az ébresztő újra jelentkezik. Az egyes Sencor ébresztőórák két beállítható ébresztési idővel rendelkeznek, így Ön és partnere is saját időben kelhet fel, könnyedén beállíthatva az ébresztési időket.

BEÉPÍTETT LED KIJELZŐ

A Sencor SRC 170OR rádiós ébresztőóra modern LED kijelzővel rendelkezik, amely nemcsak a pontos időt mutatja, hanem megjeleníti a frekvencia tartományt, az aktuális dátumot és a belső hőmérsékletet is. Ráadásul lehetősége van a kijelző fényerejének 3 különböző módon történő beállítására, így a megjelenítés mindig optimális lesz az adott környezetben.

Technikai információk:

  • Tartalék elem 1 x 3 V (CR-2032, az elem nem tartozék)
  • Tápellátás 230 V / 50 Hz
  • Méret: 155 x 82 x 72 mm
  • Tömeg: 388 g
     
Rádiós ébresztőórák

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 10
DAB+ Nem
Idő-kivetítés Nem
CD mechanika Nem
Ébresztőóra Igen
Időzített kikapcsolás Igen
Ismételt ébresztés Igen
Tápellátás Hálózat
Magasság (cm) 8,2 cm
Szélesség (cm) 15,5 cm
Mélység (cm) 7,2 cm
Tömeg 388 g
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás