Rádiós ébresztőórák

SRC 3100 B Rádiós ébresztőóra

  • PLL FM rádió 10 programhellyel
  • Az időkivetítés színe piros
  • Rádióval vagy hangjelzéssel ébresztés
9990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SRC 3100BK rádiós ébresztőóra az ideális eszköz, hogy könnyedén felébredjen a reggelek során. Garantálja, hogy pontosan az időben ébredjen fel. A készülék kompakt mérete lehetővé teszi a személyre szabást, így csak akkor ébreszti Önt az óra, amikor valóban szüksége van rá. A kettős ébresztés és a hétvégi funkció további rugalmasságot biztosít az ébresztőórában. Választhat, hogy rádióra vagy egyéni hangjelzésre szeretne ébredni, és a szundi funkció segítségével soha nem lesz többé késésben, ha szeretne még egy kis időt pihenni az ágyban.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner az egyik legnépszerűbb rádióvevő a piacon. Széles frekvenciatartományban, 87,5 és 108 MHz között működik, így lehetőséget nyújt a sokszínű rádióműsorok élvezetére. A kihúzható antenna könnyedén tárolható, és hosszabb hosszának köszönhetően kiváló vételt biztosít. Akár 10 programhelyre is elmenthet, hogy könnyen hozzáférhessen kedvenc állomásaihoz.

„SZUNDI FUNKCIÓ” ÉS KETTŐS ÉBRESZTÉSI RENDSZER

A Sencor rádiós ébresztőórák modern kialakítással és a népszerű szundi funkcióval rendelkeznek, amit már az okostelefonokról is ismerünk. Amikor az ébresztő megszólal a beállított időpontban, de még egy kis időre van szüksége az alváshoz, egyszerűen nyomja meg az "Ébresztés ismétlése" gombot, és folytathatja a pihenést. Néhány perc múlva az ébresztő újra jelentkezik. Az egyes Sencor ébresztőórák két beállítható ébresztési idővel rendelkeznek, így Ön és partnere is saját időben kelhet fel, könnyedén beállíthatva az ébresztési időket.

PROJEKTOROS KIVETÍTÉS, BEÉPÍTETT LED KIJELZŐ

A Sencor projektoros készülékeinek köszönhetően mindig ellenőrizheti a pontos időt bármilyen körülmények között. A projektoros rendszer gondoskodik arról, hogy a pontos idő mindig jól látható legyen, akár 180°-os elforgatással és élesítéssel. A vetítés színe piros, így könnyedén megkülönböztethető. Az beépített LED kijelző nemcsak a pontos időt mutatja, hanem a frekvencia tartományt, az aktuális dátumot és a belső hőmérsékletet is. Emellett lehetősége van a kijelző fényerejének beállítására is, így személyre szabhatja az ábrázolást.

Technikai információk:

  • Tartalék elem az órához CR-2032 1 x 3 V (nem tartozék)
  • Tápellátás: AC 230 V / 50 Hz
  • Teljesítményfelvétel: 5 W
  • Méretek: (szélesség / magasság / mélység) 160 x 60 x 57 mm
  • Tömeg: 370 g
Rádiós ébresztőórák

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 10
DAB+ Nem
Idő-kivetítés Igen
CD mechanika Nem
Ébresztőóra Igen
Időzített kikapcsolás Igen
Ismételt ébresztés Igen
Tápellátás Hálózat/elem
Magasság (cm) 6 cm
Szélesség (cm) 16 cm
Mélység (cm) 5,7 cm
Szín Fekete
Tömeg 370 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 1BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 2BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 2 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás