Rádiós ébresztőórák

SRC 330 OR Rádiós ébresztőóra

  • LED kijelző 
  • Duál ébresztési funkció
  • PLL FM rádió 10 programhely
A Sencor SRC 330OR rádiós ébresztőóra megkönnyíti a reggeleket. Biztosítja, hogy garantáltan felébredjen a megfelelő időben. A kompakt méretű készülék rendkívül egyszerűen személyre szabható, a kettős ébresztés és a hétvége funkció lehetővé teszik, hogy csak akkor ébressze Önt az óra, amikor ténylegesen szükség van rá. Választhat, hogy rádióműsorra vagy pedig egy beállított hangjelzésre szeretne ébredni, s a szundi funkció segítségével akkor sem lesz késésben, ha úgy dönt, hogy egy kicsit tovább szeretne az ágyban maradni.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 10 programhely áll a rendelkezésére, hogy kedvenc állomásait el tudja menteni.

„SZUNDI FUNKCIÓ” ÉS KETTŐS ÉBRESZTÉSI RENDSZER

A Sencor rádiós ébresztőórák az okostelefonok által közismerté vált szundi funkcióval lettek ellátva. Ha a beállított időpontban megszólal az ébresztő, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, csak nyomja meg az Ébresztés ismétlése gombot, és pihenjen tovább. Pár perccel később az ébresztő újra meg fog szólalni. Az egyes Sencor ébresztőórák két beállítható ébresztési idővel rendelkeznek. Amennyiben Ön vagy partnere más időben szeretne felkelni, csak egyszerűen állítsa be az egyik ébresztési időt az Ön, a másikat pedig partnere ébresztéséhez.

PROJEKTOROS KIVETÍTÉS, BEÉPÍTETT LED KIJELZŐ

A projektoros kivetítésnek köszönhetően szinte mindig, minden körülmények között ellenőrizheti a pontos időt. A Sencor készülékek projektoros rendszere biztosítja, hogy a pontos idő mindig jó helyzetben és irányban legyen látható. 180°-kal elforgatható adatok és élesíthető vetítést tesz lehetővé, a vetítés színe piros. A beépített LED kijelző a pontos időn kívül megjeleníti Önnek a frekvencia tartományt, az aktuális dátumot, és a belső hőmérsékletet. Lehetősége van a kijelző fényerejének beállítására is.

Technikai információk:

  • Tartalék elem 1 x 3 V(CR-2032, ez nem tartozék)
  • Tápellátás 230 V / 50 Hz
  • Méret: 188 x 82 x 72 mm
  • Tömeg: 420 g
Rádiós ébresztőórák

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 10
DAB+ Nem
Idő-kivetítés Igen
CD mechanika Nem
Ébresztőóra 2 ÉBRESZTŐ IDŐ
Időzített kikapcsolás Igen
Ismételt ébresztés Igen
Tápellátás Hálózat/elem
Magasság 8,2 cm
Szélesség 18,8 cm
Mélység 7,2 cm
Tömeg 420 g
Szín Sárga

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás