Rádiós ébresztőórák

SRC 330 OR Rádiós ébresztőóra

  • LED kijelző 
  • Duál ébresztési funkció
  • PLL FM rádió 10 programhely
12990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SRC 330OR rádiós ébresztőóra az ideális társ a reggeleken. Ez a kompakt méretű készülék garantálja, hogy pontosan felébredjen a megfelelő időben. A kettős ébresztés és a hétvége funkció lehetővé teszi az ébresztőóra személyre szabását, hogy csak akkor zavarja Önt az óra, amikor valóban szükség van rá. Választhat, hogy a kedvenc rádióműsorra ébredjen vagy egy beállított hangjelzésre, és a szundi funkcióval még egy kis időt tölthet az ágyban anélkül, hogy aggódna a késés miatt.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner az egyik legnépszerűbb rádióvevő a piacon. Széles frekvenciatartományban, 87,5 és 108 MHz között működik, így lehetőséget nyújt a sokszínű rádióműsorok élvezetére. A kihúzható antenna könnyedén tárolható, és hosszabb hosszának köszönhetően kiváló vételt biztosít. Akár 10 programhelyre is elmenthet, hogy könnyen hozzáférhessen kedvenc állomásaihoz.

„SZUNDI FUNKCIÓ” ÉS KETTŐS ÉBRESZTÉSI RENDSZER

A Sencor rádiós ébresztőórák modern kialakítással és a népszerű szundi funkcióval rendelkeznek, amit már az okostelefonokról is ismerünk. Amikor az ébresztő megszólal a beállított időpontban, de még egy kis időre van szüksége az alváshoz, egyszerűen nyomja meg az "Ébresztés ismétlése" gombot, és folytathatja a pihenést. Néhány perc múlva az ébresztő újra jelentkezik. Az egyes Sencor ébresztőórák két beállítható ébresztési idővel rendelkeznek, így Ön és partnere is saját időben kelhet fel, könnyedén beállíthatva az ébresztési időket.

PROJEKTOROS KIVETÍTÉS, BEÉPÍTETT LED KIJELZŐ

A Sencor projektoros készülékeinek köszönhetően mindig ellenőrizheti a pontos időt bármilyen körülmények között. A projektoros rendszer gondoskodik arról, hogy a pontos idő mindig jól látható legyen, akár 180°-os elforgatással és élesítéssel. A vetítés színe piros, így könnyedén megkülönböztethető. Az beépített LED kijelző nemcsak a pontos időt mutatja, hanem a frekvencia tartományt, az aktuális dátumot és a belső hőmérsékletet is. Emellett lehetősége van a kijelző fényerejének beállítására is, így személyre szabhatja az ábrázolást.

Technikai információk:

  • Tartalék elem 1 x 3 V(CR-2032, ez nem tartozék)
  • Tápellátás 230 V / 50 Hz
  • Méret: 188 x 82 x 72 mm
  • Tömeg: 420 g
Rádiós ébresztőórák

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 10
DAB+ Nem
Idő-kivetítés Igen
CD mechanika Nem
Ébresztőóra 2 ÉBRESZTŐ IDŐ
Időzített kikapcsolás Igen
Ismételt ébresztés Igen
Tápellátás Hálózat/elem
Magasság (cm) 8,2 cm
Szélesség (cm) 18,8 cm
Mélység (cm) 7,2 cm
Tömeg 420 g
Szín Sárga

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás