Vissza Rádiós magnók
Rádiós magnók

SPT 3907 W FM rádiós magnó

  • Kimeneti teljesítmény 4 W RMS (2 x 2 W)
  • Audio kazetta lejátszása
  • Távvezérlés

A Sencor SPT 3907 W rádiós magnóval egyszerűen élvezheti kedvenc slágereit. A Bluetooth kapcsolat, valamint az USB és AUX csatlakozók lehetővé teszik a zenehallgatást számos eszközről. A magnó segítségével akár audio CD-ket vagy audio kazettákat is lejátszhat, így visszaidézheti a nosztalgikus hangulatot. Emellett a beépített FM tunerrel könnyedén meghallgathatja a különböző rádióállomásokat. A gazdag hangzásvilágot két hangfal biztosítja, amelyek kiváló minőségű hangélményt nyújtanak. A beépített óra, az LCD kijelző és a távvezérlő pedig a felhasználói kényelmet szolgálják.

Bluetooth technológia

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

A ritmus erejével

A Sencor SPT 3907W 4W (2x2W) teljesítményű aktív hangfalpárral lenyűgöző hangzást élvezhet. Az 4 ohm impedancia és a 65 Hz - 18,5 kHz frekvenciatartomány lehetővé teszi a tiszta és részletgazdag hangok hallgatását. A rendkívül alacsony torzítási érték (<1,5%, 1 kHz 1 W) pedig garantálja a kiváló minőségű hangélményt. Bármely zene vagy hangforrás esetén ezek a hangfalak optimális teljesítményt nyújtanak.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A Sencor SPT 3907 W rendelkezik a legfejlettebb vezeték nélküli kapcsolattal, a Bluetooth Audio 2.1 + EDR technológiával, amely akár 15 méteres hatótávolságon belül lehetővé teszi a gyors és stabil csatlakozást. Emellett a készüléken megtalálhatók a hagyományos 3,5 mm-es csatlakozók és az USB port, amelyek lehetővé teszik a sokoldalú csatlakoztathatóságot. Ráadásul a magnó kompatibilis az audió kazetták és CD-k lejátszásával is, így nem kell lemondania a kedvenc zenéiről.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 30 programhely biztosított kedvenc állomásainak rögzítésére. A jobb vételt a kihúzható antenna biztosítja.

Technikai információk

  • Méretek: 280 x 140 x 210 mm
  • Súly: 1,7 kg
Rádiós magnók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 30
DAB+ Nem
MP3 támogatás Igen
Mechanika CD
Kártya foglalat Nem
Teljesítmény (RMS) 4 W
Mélyhangkiemelés
Távirányító Igen
Audió bemenet Igen
USB Igen
Magasság (cm) 14 cm
Szélesség (cm) 28 cm
Mélység (cm) 21 cm
Tömeg 1,7 kg
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás