Vissza Rádiós magnók
Rádiós magnók

SPT 3907 W FM rádiós magnó

  • Kimeneti teljesítmény 4 W RMS (2 x 2 W)
  • Audio kazetta lejátszása
  • Távvezérlés

A Sencor SPT 3907W rádiós magnóval lehetősége nyílik Bluetooth kapcsolaton, vagy USB és AUX csatlakozón keresztül kedvenc slágerei meghallgatására. Továbbá a magnó segítségével az audio CD-ket / audio kazettát is le lehet játszani, illetve a beépített FM tunernek köszönhetően különböző rádióállomásokat lehet hallgatni. A gazdag hangzásvilágot 2 hangfal biztosítja. A beépített óra, LCD kijelző és a távvezérlő a felhasználói kényelmet hivatott szolgálni.

Bluetooth technológia

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

A ritmus erejével

Az akár 4 W (2x 2 W) elérhető teljesítményt 2 aktív biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 65 Hz – 18,5 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 1,5 % (1 kHz 1 W).

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 2.1 + EDR technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozókat is, valamint az USB pendrive is működtethető róla. A rég elfeledett audió kazetták vagy CD-k lejátszása sem jelent problémát.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 30 programhely biztosított kedvenc állomásainak rögzítésére. A jobb vételt a kihúzható antenna biztosítja.

Technikai információk

  • Méretek: 280 x 140 x 210 mm
  • Súly: 1,7 kg
Rádiós magnók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 30
DAB+ Nem
MP3 támogatás Igen
Mechanika CD
Kártya foglalat Nem
Teljesítmény (RMS) 4 W
Mélyhangkiemelés
Távirányító Igen
Audió bemenet Igen
USB Igen
Magasság 14 cm
Szélesség 28 cm
Mélység 21 cm
Tömeg 1,7 kg
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás