Személymérlegek

SBS 2406BK Személymérleg

  • Pontos mérőszenzorok
  • 5 mm vastag edzett üveglap
  • 150 kg maximális terhelhetőség
4 390 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SBS 2406BK személymérleg kiváló ár és érték arányt képvisel. Letisztult, elegáns stílusának köszönhetően minden fürdőszobába könnyen beilleszthető kiegészítő. Segítségével a család minden tagja nyomon követheti az éppen aktuális testtömeg értékét. A fürdőszoba mérleg edzett üveg borítása 5 mm vastag. Beépítésre került 4 szenzor, amely a pontos méréshez járul hozzá. A maximális terhelhetősége pedig 150 kg és ehhez 100 g-os mérési pontosság társul. Az üveg felületnek köszönhetően tisztítása egyszerűen elvégezhető.

Praktikus funkciók, a kényelmes használat érdekében

Auto On funkció
A mérleg szabadalmaztatott „Auto-on“funkcióval rendelkezik. Mérlegelés előtt a mérleget nem kell megérinteni vagy máshogy üzembe bekapcsolni. Ha meg akarja mérni a tömegét, egyszerűen lépjen a mérlegre, amely azonnal megmutatja a jelenlegi tömegét várakozás nélkül.

Automata kikapcsolás
A mérleg tétlenség esetén automata kikapcsolódási funkcióval rendelkezik. Amennyiben 10 másodperc elteltével automatikusan kikapcsolódik.

Túlterhelés elleni védelem
A mérleg túlterhelés-érzékelővel van ellátva - ha túlterhelődik a mérleg, a kijelzőn az „Err“figyelmeztető üzenet jelenik meg.
 
Terhelhetőség, pontosság
A méréshez a személyi mérlegbe beépítésre került 4 precíziós szenzor, mely segít s a lehető legpontosabban meghatározni az Ön súlyát. A mérleg maximális terhelhetősége 150 kg. A mérés pontossága +/- 100 g.

Egyszerű kezelhetőség és karbantartás

Az üvegfelületnek köszönhetően a mérleg tisztítása rendkívül egyszerűen elvégezhető, ennek köszönhetően higiénikus is egyben. A beépített 73×28 mm nagyságú LCD kijelző garantálja a jól megjeleníthető információkat, a Data Lock funkció pedig a méréstől számítva a mért értéket még 10 másodpercen keresztül jeleníti meg a kijelzőn. Lehetősége van a mértékegység megváltoztatására is a következő közül tud választani kg, st vagy lb. A mérleg 1 db 3 V-os CR2032  elem segítségével működik.
Személymérlegek

Műszaki paraméterek

Max. teherbírás 150 kg
Mértékegységek KG/LB/ST
Auto ON/OFF
Testzsír Nem
Testvíz Nem
Mérési pontosság 100 g
Tápellátás Elem
Magasság (cm) 2,2 cm
Szélesség (cm) 31,5 cm
Mélység (cm) 30 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 1BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 2BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 2 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás