Szendvicssütők

SSM 4220SS Szendvicssütő

  • Rozsdamentes kivitel
  • 2 db négyszög alakú szendvics készítéshez
  • Könnyen tisztítható sütő felületek
7990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SSM 4220SS szendvicssütő praktikus rozsdamentes kivitelével felülmúlja összes eddigi elvárásod a szendvicssütőkkel kapcsolatban. A modern design hasznos funkciókkal ötvözve kiemelkedővé teszi a kategóriájában. A szendvicssütővel 2 négyzet alakú melegszendvics készíthető. A készülék előnye a hőszigetelt fogantyú és burkolat, amely védelmet biztosít az égési sérülések ellen. A szendvicssütő hőbiztosítékkal, illetve piros és zöld jelzőfényekkel rendelkezik, melyek a sütő hőfokát jelzik. A könnyen tisztítható tapadásmentes sütőfelületnek köszönhetően időt takarítasz meg a sütés befejezése után.

Egyszerű működés

A sütőlapnak köszönhetően egyidejűleg 2 darab négyzet alakú szendvics süthető. A LED jelzőfényeknek köszönhetően a készülék használata szinte gyerekjáték. A felhasználó részére jelzi a melegedési és a sütésre kész állapotot egyaránt. A hideg érintésű felületnek köszönhetően a készülék borítása még használat közben sem forrósodik fel. A gyors felmelegedést és az optimális hőmérsékletet a készülék 700 W -os teljesítménye biztosítja.

Készíts klasszikus melegszendvicset

Ki ne szeretné a klasszikus melegszendvicset, ami tökéletes választás kirándulásra, uzsonnára vagy egy gyors vacsorára. A szendvicseket a sonka és sajt hagyományos kombinációja mellett fűszerekkel (édes paprika), zöldségekkel (paradicsom) gazdagíthatja, vagy kísérletezhetsz a sajtválasztással. Választhatsz világos kenyeret, de a teljes kiőrlésű kenyér is tökéletes.

Nagyon egyszerű karbantartás

A Sencor a Te kényelmere is gondol, ezért tapadásmentes felületű lapokkal szerelte fel a szendvicssütőt. Ennek köszönhetően nem éghet oda az étel. Ezenkívül az egyszerű karbantartást is biztosított. Minden használat után mossátok el a tányérokat, hogy ne rakódjanak le rásütött ételmaradékok. Egy textilkendővel együtt nagyon gyorsan és egyszerűen megteheted, és nem kell többé fáradságos időt töltened a szennyeződések súrolásával.
Szendvicssütők

Műszaki paraméterek

Szendvics alak NÉGYZET
Termosztát Nem
Gofri-tartozék Nem
Állapot jelző Igen
Teljesítmény (W) 700 W
Magasság (cm) 9 cm
Szélesség (cm) 23,5 cm
Mélység (cm) 22,2 cm
Szín Rozsdamentes acél
Tömeg 1,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás