Elektromos Konvektorok

SCF 4241BK Intelligens üvegkonvektor

  • Sencor HOME (iOS / Android) alkalmazás
  • Akár 2000 W teljesítmény
  • Használható önállóan vagy falra szerelve
49 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Ismerje meg a Sencor intelligens konvektorát

A Sencor SCF 4241BK intelligens konvektor minden helyiségben kellő meleget biztosít minden felhasználó számára. Értékelni fogja az elegáns dizájnt, amit az edzett biztonsági üveglap garantál, így a lakás szinte bármely helyiségébe könnyen beilleszkedik. A beépített nagy kijelző kikapcsolásának lehetősége garantálja a hálószobai nyugalmat. Hatékonyan ellenáll a víznek és a levegő páratartalmának az IP24-es védettség keretein belül, így párásabb helyiségekben is használható. Kényelmesen falra szerelhető a mellékelt fali tartóknak köszönhetően, de szabadon is állítható a becsavarozott lábainak köszönhetően.

Kényelmes vezérlés a Sencor HOME alkalmazásnak köszönhetően

A fűtést könnyen beállíthatja a közvetlenül a fűtőtest kijelzője alatt található érintő vezérlőelemek segítségével, használhatja a távirányítót. Ha pedig nem tud a fűtőtesthez menni, mert éppen egy izgalmas filmet néz, vagy ha nincs otthon, és fűtött helyiségbe szeretne hazatérni, mindent kényelmesen beállíthat a Sencor HOME alkalmazáson keresztül. Az applikációnak köszönhetően munkából vagy utazásból hazatérve azonnal átmelegedhet, és bárhol is legyen, telefonja adatkapcsolatának hatósugarában mindig pontos információt kap az otthoni hőmérsékletről.

Hatékonyan működés

Az X-alakú, modern technológiák alkalmazásával gyártott alumínium fűtőtest biztosítja a gyors fűtést, a nagy fűtőfelületet, a gyors hőmérséklet növekedést és a stabil teljesítményt. Égéstermékek nélküli, oxigénmentes fűtés. Ez csendes meleg: nyugodt és kellemes. A fűtőtest 3 üzemmódot kínál: Eco, Comfort és Antifrost, valamint akár 2000 W teljesítményt. A konvektor termosztátja lehetővé teszi a hőmérséklet pontos beállítását 5 és 50 °C között, több mint elegendő mozgástérrel.
Az Antifrost üzemmód biztosítja, hogy a fűtőtest körüli hőmérséklet ne csökkenjen 5 °C alá. Ha ez megtörténik, a fűtőtest maximális teljesítményre kapcsol, és ezt addig tartja fenn, amíg a hőmérséklet legalább 7 °C-ra nem emelkedik.

Beállítási lehetőségek a Sencor HOME alkalmazásban

Nemcsak egy 24 órás időzítő funkció áll az Ön rendelkezésére. Különböző heti forgatókönyvek beállításával kényelmesebb és részletesebb lehetőségek érhetők el a Sencor HOME alkalmazás felületén.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor egy elegáns fűtőtestet dolgozott ki, amely sokoldalúan használható, a biztonság és a kényelem mellett. Az elülső üveglap nem melegszik fel fűtés közben, így nem égetheti meg magát. Számos biztonsági funkció került beépítésre az elektromos konvektorainkba.  Két különböző hőkapcsoló van beépítve egy visszakapcsolható és egy kiolvadó hőkapcsoló. Az esetlegesen felborulás esetén azonnal kikapcsol a készülék, továbbá beépített gyerekzárnak köszönhetően a véletlen bekapcsolás, elállítás lehetőségétől is védve van. Opcionálisan bekapcsolhatja a nyitott ablakot érzékelő funkciót - amikor szellőztet, nem fog feleslegesen fűteni.

Technikai információk:

  • Tápellátás: 220–240 V, 50/60 Hz
  • Teljesítmény: 2 000 W
  • Hőmérsékleti tartomány: 5–50 °C
  • Védelmi szint: IP24
  • Méretek: 78 × 22,5 × 51,5 cm
  • Tömeg: 6,7 kg
Elektromos Konvektorok

Műszaki paraméterek

Alkalmazás Igen
Maximális teljesítmény 2 000 W
Termosztát Igen
Magasság (cm) 51,5 cm
Szélesség (cm) 78 cm
Mélység (cm) 22,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 6,7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás