Vissza Gőzölős vasalók
Gőzölős vasalók

SSI 8440GR Gőzölős vasaló

  • Könnyen tölthető átlátszó víztartály
  • Drip-Stop funkció
  • Függőleges gőzölés lehetősége
9990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SSI 8440GR vasaló kerámia gőzölő vasalófelülettel rendelkezik, mely könnyedén használható bármilyen textílián. A 2200 W teljesítmény gyors felmelegedést, és egyszerű munkavégzést biztosít. Az átlátszó 380 ml -es víztartálynak köszönhetően bármikor nyomon követhető, mikor kell a gőzöléshez a vizet újratölteni. A tartály könnyen, egyszerűen feltölthető. A fokozatmentes hőmérséklet és a gőzkiáramlás szabályzási lehetősége szintén megkönnyíti a vasalást, mint a beépített gomb által választható extra funkciók vízpermetezés, gőzlövet és a függőleges gőzölés vagy a locsoló. A megfelelő hőmérséklet beállítás mechanikusan történik és jelzőfény mutatja a hőmérséklet elérését.  A hálózati kábel 360 °-ban elforgatható a vasalás közbeni elcsavarodás és az összegubancolódott vezeték elkerülése érdekében.

ANTI-CALC RENDSZER

A vasalóba fix Anti-Calc szűrő került beszerelésre, amely meggátolja a meszes lerakódások kialakulását a készülékben. Ez a szűrő nem szerelhető ki. A szűrő hatékonysága függ a vasalóba öntött víz keménységétől.

TURBÓGŐZ FUNKCIÓ

A turbógőz gomb megnyomása után a vasalótalpból nagy mennyiségű gőz áramlik ki, amely a nagyon gyűrött ruhák vasalását teszi könnyebbé. A turbógőz funkció a vasaló függőleges helyzetében is lehet használni.  Selyem és műszálas anyagokhoz a gőzölés funkciót ne használja, mert a szövet anyaga károsodhat.

SELF-CLEANING RENDSZER

A vasalóba épített öntisztító Self-cleaning rendszer megbízhatóan távolítja el az ásványi lerakódásokat.

DRIP-STOP FUNKCIÓ

A vasaló Drip-Stop funkciója automatikusan leállítja a gőzölést, ha a hőmérséklet nem kellően magas a gőz képzéséhez. A funkció megakadályozza, hogy a vasalótalpból a forró víz kicsöpögjön.

LOCSOLÁSI FUNKCIÓ

A locsolási funkciót bármilyen vasalási hőmérsékletnél lehet használni. Segítségével egyszerűen nedvesítheti be a vasalandó szövetet.

AUTOMATIKUS KIKAPCSOLÁSI FUNKCIÓ

A beépített automatikus kikapcsolási funkció kikapcsolja a vasalót abban az esetben, ha az 30 másodpercnél hosszabb ideig vízszintes vagy 8 percnél hosszabb ideig függőleges helyzetben mozdulatlanul áll. A kikapcsolás folyamatát egy sípszó kíséri, ha a vasalót megmozdítja, akkor a funkció kikapcsol, a vasaló tovább használható. A funkció ellenére a hálózathoz csatlakozott vasalót sose hagyja felügyelet nélkül.
Gőzölős vasalók

Műszaki paraméterek

Folyamatos gőzkibocsátás 25 g/min
Gőzlöket 120 g/min
Vasalási felület Kerámia
Függőleges gőzölés Igen
Drip-Stop Igen
Vízkőtelenítés Igen
Öntisztító Igen
Víztartály kapacitása 380 ml
Biztonsági kapcsoló Igen
Forgatható vezeték Igen
Teljesítmény (W) 2 200 W
Magasság (cm) 14 cm
Szélesség (cm) 11,5 cm
Mélység (cm) 29,5 cm
Szín Fehér/Zöld
Tömeg 1,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás