Fül-, fejhallgatók

SEP 710BT WH Vezeték nélküli fülhallgató

  • Akár 30 óra üzemidő
  • Bluetooth Audio 5
  • IP20 védelem

Így szólnak a 40 mm-es átalakítók

A Sencor SEP 710BT fejhallgató csodálatos hangteljesítményt nyújt, és kedvenc dalait tökéletesen élénk részletekben adja vissza. Készüljön fel az ütős basszusra, tiszta középrészre és hűséges magas hangokra. Mindez kiváló adatszinkronizálásban, nulla késleltetéssel a modern Bluetooth 5.0 technológiának köszönhetően.

Sokoldalú. Dizájnos.

A Sencor SEP 710BT vezeték nélküli fejhallgatót hihetetlenül gazdag csatlakozási lehetőség jellemzi, így megbízhatóan és villámgyorsan párosíthatja bármilyen eszközzel. Társa lehet az irodában, sportolás közben a pályán, otthon a filmes estéken és így tovább. Szinte semmi korlátot nem ismer, és ha kiviszi a szabadba, biztosan lenyűgözi a környezetét a dizájnjával.

Tényleg mindenkinek megfelel

A Sencor SEP 710BT Bluetooth fejhallgatót kellemes viselni. A rendkívül kényelmes rögzítésű fülpárnák és az ergonomikus fejhíd bármikor megfelelő hátteret biztosítanak. Vad játék, séta a természetben vagy kiszakadás a mindennapi munkahelyi sztereotípiákból? A Sencor SEP 710BT fejhallgató garantáltan elnyeri a szívét. A csomagolás többek között védőtokot és Jack kábelt is tartalmaz (a hagyományos vezetékes hallgatáshoz).

Csak egy koppintás...

És azonnal ugorhat a következő dalra, vagy fogadhat egy bejövő hívást. Igen, a Sencor SEP 710BT fejhallgató beépített mikrofonokkal rendelkezik, így a streamelés és a kihangosított telefonhívás is gyerekjáték. Ráadásul szokatlanul hosszú ideig élvezheti az összes tevékenységet - az akkumulátor akár 30 órát is kibír egy feltöltéssel, ugyanakkor bármikor gyorsan feltöltheti. Micro-USB-vel, mindössze 3 óra alatt.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Kapcsoló Igen
Típus Vezeték nélküli
Csatlakozás Bluetooth
Vezeték nélküli
Mikrofon Igen
Kialakítás típusa Zárt
Bluetooth verzió 5.0
Impedancia 32 Ohm
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Érzékenység 99 dB
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 40 mm
Jeltartomány 10 m
Vezérlés típusa Gomb
Felhasználó vezérlés Igen
Hívásvezérlés Igen
Lejátszási idő 35 h
Töltési idő 3 h
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 400 mAh
Töltési állapotjelző LED
Töltőcsatlakozó típusa MICRO USB
Levehető kábel Igen
Védőborítás
Víz- és Porvédelem IP 20
Hangerőszabályozó Igen

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás