Fül-, fejhallgatók

SEP 710BT WH Vezeték nélküli fülhallgató

  • Akár 30 óra üzemidő
  • Bluetooth Audio 5
  • IP20 védelem
9990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Így szólnak a 40 mm-es átalakítók

A Sencor SEP 710BT fejhallgató lenyűgöző hangteljesítményt nyújt, mely által a kedvenc dalok minden részlete tökéletesen életre kel. A rendkívül erős basszusok, a tiszta középsáv és a hűséges magas hangok felejthetetlen zenei élményt nyújtanak. A modern Bluetooth 5.0 technológiának köszönhetően az adatszinkronizáció kiváló, és a zenehallgatás teljesen késleltetésmentes.

Sokoldalú. Dizájnos.

A Sencor SEP 710BT vezeték nélküli fejhallgató kivételes csatlakozási lehetőségeket kínál, amelyek révén könnyedén és gyorsan párosíthatja bármilyen eszközzel. Az irodában, sportolás közben a pályán vagy akár otthon a filmnézés során is tökéletes társ lehet. A dizájnja pedig lenyűgöző, így ha magával viszi a szabadba, garantáltan felkelti a környezet figyelmét.

Tényleg mindenkinek megfelel

A Sencor SEP 710BT Bluetooth fejhallgató kivételes kényelmet nyújt viselésekor. A rendkívül kényelmes fülpárnák és az ergonomikus fejhíd garantáltan optimális hátteret biztosítanak. Legyen szó vad játékról, séta a természetben vagy a mindennapi munkahelyi sztereotípiákból való kiszakadásról, a Sencor SEP 710BT fejhallgató mindig a kedvencévé válik. A csomagolásban megtalálható egy védőtok és egy Jack kábel is, amely lehetővé teszi a hagyományos vezetékes hallgatást.

Csak egy koppintás...

A Sencor SEP 710BT fejhallgatóval azonnal átugorhat a következő dalra vagy fogadhat egy bejövő hívást. A beépített mikrofonoknak köszönhetően könnyedén streamelhet és kihangosíthatja telefonhívásait. Ráadásul hosszú használati időt biztosít - az akkumulátor akár 30 órát is kibír egyetlen töltéssel, és könnyen újratölthető mindössze 3 óra alatt micro-USB csatlakozón keresztül.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Kapcsoló Igen
Csatlakozás Bluetooth
Vezeték nélküli
Mikrofon Igen
Kialakítás típusa Zárt
Bluetooth verzió 5.0
Impedancia 32 Ohm
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Érzékenység 99 dB
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 40 mm
Jeltartomány 10 m
Vezérlés típusa Gomb
Felhasználó vezérlés Igen
Hívásvezérlés Igen
Lejátszási idő 35 h
Töltési idő 3 h
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 400 mAh
Töltési állapotjelző LED
Töltőcsatlakozó típusa MICRO USB
Levehető kábel Igen
Védőborítás
Víz- és Porvédelem IP 20
Hangerőszabályozó Igen

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás