Fül-, fejhallgatók

SEP 560BT GR Vezeték nélküli fülhallgató headset

  • Érintéses vezérlés 
  • Bluetooth 5.3 adatkapcsolat
  • Prémium, designer megjelenés
10 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
Élje át az ultimatív szabadságot futás közben a Sencor SEP 560BT TWS fülhallgatóinkkal. A fejlett Bluetooth 5.3 verziójú technológiának köszönhetően stabil és problémamentes kapcsolatot élvezhet mindenféle korlátok nélkül. Az akkumulátorállapotot kijelzővel ellátott töltőtok segítségével tökéletesen ellenőrizheti, így mindig teljes energiával indulhat útnak. Ráadásul vezeték nélküli töltési lehetőséggel az előkészületek még egyszerűbbek. Mindössze 1,5 óra töltés akár 6 órányi folyamatos lejátszást biztosít. Semmi sem akadályozza majd az úton a sportbeli sikerek felé.

TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo (TWS) technológia forradalmi lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi, hogy két apró, fülbe illeszthető headsettel valósághű, szinkronizált és késleltetésmentes sztereó hangzást élvezhessen. A headsetek közötti vezeték nélküli kapcsolat segítségével a bal és jobb hangcsatornák egyszerre és kivételes minőségben szólalhatnak meg.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

A Sencor SEP 560BT fülhallgató a Bluetooth Audio 5.3 verzióját alkalmazza az adatátvitelre. Ez a rövid hatótávolságú, nyílt, vezeték nélküli szabvány lehetővé teszi a különböző okos eszközök közötti automatikus, kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. A fülhallgató energiatakarékos működése minimális energiaigényt jelent, így hosszabb használatot biztosít. A készülékek közötti maximális hatótávolság 10 méter, és a vezeték nélküli adatátvitel maximális értéke 2,5 mW a 2,4 GHz - 2,485 GHz frekvenciasávban.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A Sencor SEP 560BT fülhallgató két 13 mm átmérőjű hangszóróval rendelkezik, amelyeknek az impedancia értéke 32 ohm. A hangszórók működési frekvencia tartománya 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed. A fülhallgató érzékenysége 102 dB, és a beépített mikrofon érzékenysége -47 dB. A beépített Environment Noise Cancellation (ENC) - Környezeti Zajszűrés technológia arra szolgál, hogy csökkentse vagy megszüntesse a környezeti zajt, például háttérzajt vagy külső hangokat, és lehetővé tegye a kívánt hangforrás, például egy mikrofon vagy hangszóró, tisztább és jobb minőségű észlelését vagy visszajátszását.

Beépített akkumulátor

A Sencor SEP 560BT fülhallgató teljes működését egy 2x 20 mAh kapacitású fülhallgató akkumulátor és egy 350 mAh kapacitású dokkoló akkumulátor biztosítja. Mindkét akkumulátor könnyedén tölthető USB-C csatlakozón és vezeték nélküli töltőn keresztül. A teljes feltöltött állapotban az akkumulátor kapacitása akár 8 órányi zenehallgatást vagy beszélgetést tesz lehetővé. A fülhallgatók és a dokkoló akkumulátor készenléti ideje is kiváló, akár 30 nap is lehet, és mindössze 1,5 óra alatt tölthetők fel.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Vezeték nélküli töltés
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Bluetooth verzió 5.3
Impedancia 32 Ohm
Néma hangolás Igen
Érzékenység 102 dB
Frekvenciatartomány 20HZ-20KHZ
Meghajtó átmérője 13 mm
Vezérlés típusa Dotykové
Lejátszási idő 6 h
Töltési idő 1,5 h
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 40 mAh
Dokkoló akkumulátor kapacitása 350 mAh
Szín Szürke
Mikrofon Integrált
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Driverek száma 2
Jeltartomány 10 m

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás