Kézi porszívók

SVC 190R Vezeték nélküli kézi porszívó

  • Akár 15 perc üzemeltetés egy feltöltéssel
  • Mosható szűrő
  • Akkumulátor-töltést jelző indikátor
9990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SVC 190R vezeték nélküli nedves – száraz kézi porszívó kiváló segítséget nyújt az otthoni takarításhoz vagy akár az autó tisztántartásához. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a készülék alapos takarításra képes, a kompakt mérete lehetővé teszi, hogy a legszűkebb helyekre is beférjen, az erős szívóereje a legmakacsabb szennyeződéseket is könnyedén felszippantja. A nedves és száraz helyen is alkalmazható technológia jóvoltából használata rendkívül sokoldalú: a kiöntött tejet a porszívó épp olyan gyorsan és hatékonyan távolítja el, mint a kiszóródott gabonapelyhet, vagy az ebéd utáni morzsákat. Egy töltés akár 15 perces működtetést tesz lehetővé, de az akkumulátor-töltést jelző indikátor figyelmeztet, ha a porszívót tölteni kell.

Teljesen szabad mozgás, vezeték nélkül

Könnyű, csendes és kényelmesen kezelhető porszívó, egyszerű megoldás a különböző típusú felületek mindennapi takarításához. A kivehető kézi porszívóval kényelmesen tisztítható a bútorok vagy asztalok felülete, továbbá az autók belső tere.

Száraz-nedves technológia

Az SVC 190 modell ott is helytáll, ahol Ön nem is gondolná. Nem jelenthet problémát a konyhába kiszóródó liszt vagy kifolyt tej, kakaó sem. A Sencor morzsaporszívó egyszerűen könnyedén felveszi a harcot a különböző szennyeződésekkel. 

Erős, hosszú életű akkumulátor

A nagy teljesítményű motor mellett, beépítésre került egy nagy kapacitású Li-Ion akkumulátor is, amely akár 15 percen keresztül képes a porszívót működtetni. Az alacsony akkumulátor szint esetén az akkumulátor töltöttség jelző villogni kezd, ezzel jelezve, hogy töltőre kell csatlakoztatni a készüléket.
Kézi porszívók

Műszaki paraméterek

Porzsák nélküli
Teljesítmény (W) 45 W
Zajszint 80 dB
Tápellátás Akku
Nedves mop
Kialakítás KÉZI
HEPA szűrő
Mikro szűrő
Mosható kimeneti szűrő
Szűrő eltömődés jelzés
Turbo-kefe Nem
Akkumulátor üzemideje 15 min
Töltési idő 12 h
Akkumulátorok száma 6
Teljesítményszabályozás
Tasak/edény űrtartalma 0,5 l
Fali tartó Nástěnný držák
Magasság (cm) 12,2 cm
Szélesség (cm) 10 cm
Mélység (cm) 38 cm
Tömeg 1,5 kg
Szín Piros

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás