Vízforralók

SWK 1751RD Vízforraló

  • 1,7 literes maximélis kapacitás
  • Akár 2200 W elérhető teljesítmény
  • Kiváló minőségű SUS 304 rozsdamentes acél 
13990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

A Sencor SWK 1751RD egy nagy teljesítményű nemesacélból készült elektromos vízforraló 2200 watt maximális teljesítménnyel, mellyel időt és energiát takaríthat meg. Akár 1,7 liter vizet is képes egyszerre felforralni, így 6 vagy több fős háztartásokba megfelelő választás.  A készülék használatát ergonomikusan kialakított fogantyú teszi kényelmesebbé, valamint a markolatba épített fedélnyitó gomb. A beépített szűrő könnyen és egyszerűen eltávolítható, tisztítható. A vízforraló kétszeres biztonsági rendszerrel lett felszerelve. A 360°-ban elforduló talpnak köszönhetően a tápkábel sem zavarja a munkában. A metál designnak köszönhetően minden konyha ékessége lesz.

Több színváltozat

Szinte egyedülálló a Sencor több színváltozatban elérhető vízforraló, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét! Nem csak azért, hogy minden belső tér személyre szabott legyen, hanem a készülék tökéletes munkát is végez, a nagy teljesítmény és a számos funkcióknak köszönhetően időt és energiát takarítanak meg!

Praktikus, kivehető vízszűrő

A Sencor vízforraló egy egyszerűen kivehető és mosható szűrővel lett felszerelve, így felfog minden szennyeződést és üledéket. A speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását. A beépített vízszint jelzőnek, köszönhetően egy pillantás alatt ellenőrizheti a kannában lévő vízmennyiséget.

Speciális kialakítású fűtőspirál

A vízforraló alja rozsdamentes acélból készült. A kiváló minőségnek köszönhetően minimálisra csökkenti a kalcium lerakódások képződését az egyszerű karbantartás érdekében. Az speciális fűtőspirál a rozsdamentes acél aljzat alá került beépítésre, biztosítva tartós és egyenletes működést.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
1. Nem fogok túlmelegedni, ha víz nélkül van bekapcsolva
2. A forráspont elérésekor automatikusan kikapcsol

Vízforralók

Műszaki paraméterek

Kapacitás 1,7 l
Szűrő Igen
Hőmérséklet beállítás Nem
Rejtett fűtőspirál
Üzemelés jelző Igen
Teljesítmény (W) 2 200 W
Szín Piros

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás