Hordozható rádiók

SRD 1100 W Zsebrádió

  • Kompakt méretek és alacsony súly
  • Gumírozott felület
  • Övcsipesz
A Sencor SRD 1100W Rádióval egyszerűen élvezheti a rádiózás élményét bárhol és bármikor. Ez a hordozható, analóg készülék gyors és könnyű rádióállomás keresést és hangolást tesz lehetővé az analóg FM tuner segítségével. A 87,5-108 MHz közötti frekvencia tartományban megtalálja kedvenc rádióállomásait. A kihúzható, teleszkópos antenna pedig biztosítja a jobb vételt, így élvezheti a tiszta és stabil rádióadásokat.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM / AM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben elterjedt rádióvevő technológia. Működése a 87,5 és 108 MHz közötti frekvencia tartományban történik. A készülékhez tartozó kihúzható antenna könnyebb tárolást tesz lehetővé, és általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így kiváló vételt garantál. Akár több programhely áll rendelkezésre, hogy kedvenc rádióállomásait könnyedén rögzíthesse. A kihúzható antenna tovább javítja a vétel minőségét.

A MEGFELELŐ HANGZÁSÉRT

A kiváló teljesítményt a kompakt méretű Sencor SRD 1100W rádió minőségi hangszórója biztosítja. Az akár 0,3 W teljesítmény gondoskodik a tiszta és erős hangzásról. Az 1,5” méretű hangszóró optimális minőséget nyújt, miközben az 8 ohm impedancia és a 65 Hz - 18,5 kHz frekvencia tartomány biztosítja a részletekben gazdag hangélményt. A torzítás mértéke alacsony, kevesebb, mint ≤ 0,5 % (1 kHz 1 W), így minden hang tisztán szólal meg.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A Sencor SRD 1100W készüléken nem hiányzik a klasszikus 3,5 mm csatlakozó, amely lehetővé teszi egy fülhallgató egyszerű és gyors csatlakoztatását. Ezáltal könnyedén élvezheti a saját zenei világát anélkül, hogy zavaró lenne a környezet számára. A praktikus csatlakozó lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt átadhassa magát a zenének és élvezze a kiváló hangzást.

Technikai információk

  • Méretek: 61 x 122 x 27 mm
  • Tömeg: 82 g
Hordozható rádiók

Műszaki paraméterek

FM tuner ANALÓG
DAB+ Nem
MP3 támogatás Nem
CD mechanika Nem
Kártya foglalat Nem
Ébresztőóra Nem
Időzített kikapcsolás Nem
Ismételt ébresztés Nem
Fülhallgató kimenet Igen
Tápellátás Elem
Teljesítmény (RMS) 3 W
Távirányító Nem
USB Nem
Magasság (cm) 12,2 cm
Szélesség (cm) 6,1 cm
Mélység (cm) 2,7 cm
Tömeg 0,08 kg
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás