Digitális képkeretek

SDF 782 WE Digitális képkeret

  • 7 hüvelyk (17,8 cm) 16: 9 IPS HD kijelző
  • Kártyaolvasó (SD/SDHC/MMC)
  • 2 W hangszóró
28990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Idézze fel a rég elfeledett pillanatokat a Sencor SDF 782W digitális képkeretének segítségével. A fényképkeret IPS kijelzője 7,0” azaz 17,8 cm képátlóval rendelkezik, melynek a fényerejét, kontrasztját és telítettségét az igényeinek megfelelően állíthatja be. A 16:9 képarány a széles látószög és élénk színek mellett a nagy felbontást is érdemes megemlíteni, ami 1024 x 600 képpontot jelent. A beépített 2W teljesítményű hangszóró segítségével akár videó montázsok vetítésére is kiválóan alkalmas. Az elegáns megjelenésnek köszönhetően kiválóan el tudja foglalni az egyszerű papírképek helyét a lakásban vagy irodában, érdekes dekorációt hozva létre a belső térben. Lehetőség van a 75 x75 mm VESA kompatibilitásnak köszönhetően akár a falra is felszerelni, de asztali állványként is kiváló helyt áll.

Egyszerű működtetés a csatlakozóknak köszönhetően

A digitális képkeret számos csatlakozóval lett felszerelve. Többek között megtalálható az USB 2.0 vagy az SD/SDHC/MMC memóriakártya foglalat vagy a fülhallgató csatlakoztatására is alkalmas 3,5 mm jack bemenet is. A különböző adathordozók segítségével a következő típusú fájlok képes megjeleníteni a képkeret 720P RMVB MPEG1 (VCD, SVCD), MPEG2 (DVD), MPEG4 (DIVX, AVI) / MP3, WMA / JPEG, PNG. A többnyelvű menürendszerében természetesen a magyar nyelv is megtalálható.

Praktikus funkciók

Lehetősége van az adathordozókon szereplő képek fokozatos vetítésének beállítására, ahol teljes mértékben személyre szabhatja a vetítési intervallumot. A digitális képkeret felismeri a különböző formátumokat és automatikusan lejátssza a videó és zene fájlokat a fotók megjelenítése mellett. A beépített óra és naptár funkciónak köszönhetően akár digitális naptárként is használható, melynek segítéségével riasztások, időzítéseket tud beállítani. A csomag részét képező távirányítóval szinte minden beállítás könnyedén elvégezhető. A 180 x 126 x 24 mm kompakt mérethez mindössze 0,5 kg súly társul.
Digitális képkeretek

Műszaki paraméterek

Képátló inch-ben 7 "
Képátló cm-ban 17,8 cm
Felbontás 1024 x 600
Kijelző formátum 16:9
Képformátumok JPEG, PNG
Telepítési lehetőségek VESA 75X75
Távirányító Igen
USB bemenet Igen
Magasság (cm) 12,6 cm
Szélesség (cm) 18 cm
Mélység (cm) 2,4 cm
Kijelző IPS
Kártya foglalat SD/SDHC
Videofájlok Igen
Hangfájlok Igen
Tápellátás Hálózat
Beépített hangszóró Igen
Tömeg 500 g
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás