Hordozható rádiók

SRD 3200 B Hordozható FM rádió

  • Magas érzékenység és kitűnő hangteljesítmény
  • Bluetooth V4.0 adatkapcsolat
  • Micro SD foglalat
15% kedvezmény az S15 kód megadása után.
Az akció kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes,
2024.05.13 – 2024.06.02. 
16990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SRD 3200B egy praktikus és kompakt kialakítású hordozható PLL FM rádió, amely Bluetooth 4.0 technológiával rendelkezik a vezeték nélküli párosításhoz, valamint FM rádióval a digitális hangoláshoz. A készülék microSD kártyaolvasóval, USB csatlakozóval, AUX bemenettel és fejhallgató kimenettel is felszerelt. Akár 1,2 W teljesítmény is elérhető. Az beépített óra funkció lehetővé teszi az időzített működtetést, és akár kedvenc dalokkal is felébredhet minden reggel, hogy jól induljon a napja. A gumírozott felület és a könnyű fogantyú biztosítja a biztos fogást és a könnyű hordozhatóságot.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

Beépített rádió FM tuner

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 50 programhely biztosított kedvenc állomásainak rögzítésére. A jobb vételt a kihúzható antenna biztosítja.

A TISZTA HANGZÁS ÉRDEKÉBEN

Az SRD 3200B kompakt és praktikus hordozható rádió, amely akár 1,2 W teljesítményt biztosít a beépített 3" hangszóró segítségével. Az impedancia értéke 4 ohm, és a frekvenciatartomány 84 Hz - 16 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 5% (1 kHz 1 W). A készüléken található LCD kijelzőn könnyedén nyomon követhetők és beállíthatók a különböző funkciók. Emellett lehetőség van a fényerő szabályozására is, hogy optimális kijelző mélységet érjen el.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A leggyorsabb és legkényelmesebb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 4.0 technológia biztosítja, amely akár 15 méteres hatótávolságon belül működik. A készüléken találhatóak a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozók, így könnyedén csatlakoztathat más eszközöket. Emellett az USB pendrive is használható a készüléken, így egyszerűen lejátszhatja kedvenc zenéit vagy más multimédia tartalmait. Továbbá, a készülék Micro SD memóriakártyát is támogat, akár 32 GB méretig, így bővítheti a tárolási lehetőségeit.

Technikai információk

  • Méretek: 208 x 164 x 63 mm
  • Tömeg: 0,3 kg
Hordozható rádiók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 50
DAB+ Nem
MP3 támogatás Igen
CD mechanika Nem
Kártya foglalat microSD/microSDHC
Ébresztőóra Igen
Időzített kikapcsolás Nem
Ismételt ébresztés Nem
Fülhallgató kimenet Igen
Tápellátás Hálózat/elem
Távirányító Nem
USB Igen
Magasság (cm) 16,4 cm
Szélesség (cm) 20,8 cm
Mélység (cm) 6,3 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,62 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás