Konyhai robotgépek

STM 4467CH Multifunkciós konyhai robotgép

  • Rendkívül erős 1000 W teljesítményű motor
  • Salátakészítő feltét
  • Sencor Smart Power & Energy 
109990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
4
Mi az a bolygóműves dagasztó-, keverő- és habverőrendszer?
Ez a rendszer garantálja a tökéletes munkát! A fejet egyszerre mindkét irányba forgatja a tál tartalmának csomómentes, maradékmentes összekeverése érdekében, minőségi, 4,5 literes térfogatú nemesacél tálban, amelyekhez két praktikus fedél is tartozik. Az egyik a hűtőben történő tárolásra szolgál, a másiknak köszönhetően elfelejtheti a működés közben kifröccsenő alapanyagokat, így a konyhája tiszta marad. A fröccsenés gátló fedélen kialakításra került egy nyílás mellyen keresztül tudja az további hozzávalókat adagolni működés közben. A tálban akár 2 kg tésztát is el tud készíteni egyszerre.
2
/
4
Sencor Smart Power & Energy
Ezzel a funkcióval egészül ki tökéletesen a konyhai robotgép! Ha nem lenne elérhető a legjobb fordulatszámok még lassú indítás esetén sem, akkor nem tudna kiváló munkát végezni. A hozzávalókhoz egyenként állíthatja be a sebességet hét különböző fokozatban, így a még legsűrűbb tészták vagy a darált hús is tökélestes állagúra készíthető el. Az impulzuskapcsoló maximális sebességre kapcsol, amit az idő töredéke alatt el tud érni, így hatékonyan, gyorsan tud dolgozni, és a jégzúzásra használható. 
3
/
4
Turmixoljon kedvére
A nagy teljesítmény lehetővé teszi, hogy akár 1,5 l különböző ételeket, mint krémleveseket, zabkását, snackeket, turmixokat, koktélokat vagy akár jégkását készítsen. A hatékony eredmény érdekében a turmixkehely kiváló minőségű edzett üvegből készült, amely rendkívül tartós. 
4
/
4
Smoothie mixer
Kezdje a napját egy csupa-egészség gyümölcs smoothie-val; készítse el proteinturmixát sportpalackjába, hogy edzés után gyorsan visszanyerje erejét. Az Ön kényelme érdekében a csomag 2 db kiváló minőségű TRITAN-ból anyagból készült smoothie palackot tartalmaz, speciális ivócsőrrel kialakított fedéllel. A bátrabbak a jégkészítő segítségével tovább kísérletezhetnek, az egészséges italok elkészítésével.

Fedezd fel a lehetőségeket a Sencor 1000W teljesítményre képes konyhai robotgépével

 

Az erős motornak köszönhetően még a legmagasabb fordulatszámon történő munkavégzés se jelent problémát. Többfunkciós kialakításnak köszönhetően számtalan ételkészítési fortélyt meg tudsz valósítani a készülékkel. Szinte már egyedülálló, hogy a Sencor márka 2 különböző színben kínálja a robotgépet.
 

Négy kiállásos kialakítás

 

A kiállásoknak köszönhetően, a konyhai robotgép minden szükséges funkciót el tud látni a konyhában. Gyúr, darál, formáz, habosít, kever, szeletel, vág, aprít, mixel az alapanyag hőmérsékletétől függetlenül. Bátran nevezhető helytakarékosnak, mert egyszerre több konyhai gép feladatát el tudja látni. Ezen kívül bajonett rendszer biztosítja a gyors és egyszerű tartozék és feltét cseréket. 
 

Sencor Smart Power & Energy funkció az optimális sebességért

 

Ezzel a funkcióval egészül ki tökéletesen a konyhai robotgép! Ha nem lenne elérhető a legjobb fordulatszámok még lassú indítás esetén sem, akkor nem tudna kiváló munkát végezni. A hozzávalókhoz egyenként állíthatod be a sebességet hét különböző fokozatban, így a még legsűrűbb tészták vagy a darált hús is tökéletes állagúra készíthető el. Az impulzuskapcsoló maximális sebességre kapcsol, amit az idő töredéke alatt el tud érni, így hatékonyan, gyorsan tud dolgozni, és a jégzúzásra használható. 
 

Smoothie mixer

 

Kezdd a napod egy csupa-egészség gyümölcs smoothie-val; készítsd el proteinturmixod sportpalackodba, hogy edzés után gyorsan visszanyerd az erőd. A kényelmed érdekében a csomag 2 db kiváló minőségű TRITAN-ból anyagból készült smoothie palackot tartalmaz, speciális ivócsőrrel kialakított fedéllel. A bátrabbak a jégkészítő segítségével tovább kísérletezhetnek, az egészséges italok elkészítésével.
 

Mi az a bolygóműves dagasztó-, keverő- és habverőrendszer?

 

Ez a rendszer garantálja a tökéletes munkát! A fejet egyszerre mindkét irányba forgatja a tál tartalmának csomómentes, maradékmentes összekeverése érdekében, minőségi, 4,5 literes térfogatú nemesacél tálban, amelyekhez két praktikus fedél is tartozik. Az egyik a hűtőben történő tárolásra szolgál, a másiknak köszönhetően elfelejtheted a működés közben kifröccsenő alapanyagokat, így a konyhád tiszta marad. A fröccsenés gátló fedélen kialakításra került egy nyílás mellyen keresztül tudod az további hozzávalókat adagolni működés közben. A tálban akár 2 kg tésztát is el tudsz készíteni egyszerre.
 

A három nélkülözhetetlen tartozék

 

Ballonos habverő
Akár nyolc tojást vagy tizenkét tojásfehérjét is felverhetsz vele, így kiváló állagú tejszínhabot, lágy krémeket vagy akár majonézt is készíthetsz vele.

Dagasztó horog
Bármilyen nehéz tésztát könnyedén meggyúrhatsz – mindegy, hogy pizzához vagy kenyérhez készül.

Habverő
Bármilyen könnyű tésztát elkészíthetsz, miközben kellő levegő marad benne, mintha csak kézzel keverted volna össze.
 

Turmixolj kedvére

 

A nagy teljesítmény lehetővé teszi, hogy akár 1,5 l különböző ételeket, mint krémleveseket, zabkását, snackeket, turmixokat, koktélokat vagy akár jégkását készíts. A hatékony eredmény érdekében a turmixkehely kiváló minőségű edzett üvegből készült, amely rendkívül tartós. 
 

Tökéletesen egyformán lereszelt a sajt és a burgonyaszeletek

 

Az 1,25 literes aprító, rozsdamentes acélból készült titánbevonatú pengéivel és a cserélhető reszelő, aprító daráló feltétekkel gyümölcsöket, zöldségeket, sajtokat reszelhetsz.  Kombináld kedvedre az egyszerűen cserélhető feltéteket. Felejtsd el az időigényes krumpli vagy sajt reszelést és a velejáró sérüléseket. Ennyi funkció és tartozék után kijelenthető, hogy valóban igazi társad lesz a konyhában.
 

Frissen darált hús, ahogy szereted

 

Húsdaráláskor választhatsz a különböző fokozat közül - durva vagy finom. Ezentúl könnyebb lesz elkészíteni a húsgombócot, vagy a húspogácsát a hamburgerhez, de a bolognai is pillanatok alatt az asztalon lehet.  
 

Egyedi ízesítésű házi kolbász

 

Egyszerűsítsd le a házi kolbász készítésének folyamatát. A húsdaráló segítségével az alapanyagok egyszerűen ledarálhatók és a csomagban található kolbásztöltő feltét segítségével könnyedén elkészíthető. 
 

Klasszikus sütemények és a darált kekszek 

 

A karácsonyi sütik elkészítése ezentúl sokkal könnyebb lesz. A többfunkciós kialakításnak köszönhetően a korábban elkészített tésztát egyszerűen tudod megformálni. Négy különböző forma áll a rendelkezésére. 
 

Biztonság mindenekelőtt 

 

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érjen semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.
 

Nem kell aggódni a tisztítás és karbantartás miatt

 

A Sencor tervezői fröccsenésgátló fedéllel szerelte fel a készüléket, így nem kell többet foglalkozni a konyhapult takarításával. A pihentetésre váró krémeket, tésztákat egyszerűen lefedheted a keverőtálhoz tartozó műanyag zárfedéllel. A rozsdamentes acél kialakításnak köszönhetően a robotgép tisztítása gyorsan és egyszerűen elvégezhető. 
 
"
Konyhai robotgépek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 1 000 W
Tál (tészta) kapacitás: 2,2 kg
Edény anyaga Rozsdamentes acél
Dagasztás Igen
Habverés Igen
Metélés / vágás Igen
Reszelés Igen
Húsdaráló Igen
Gyümölcsfacsaró Nem
Mixer Igen
Citrusprés Nem
Kijelző Nem
Sebességfokozatok száma (fokon) 8
Sebességszabályozás Igen
Impulzus kapcsoló Igen
Tárolórekesz Nem
Zajszint 85 dB
Magasság (cm) 33,5 cm
Szélesség (cm) 22 cm
Mélység (cm) 36,5 cm
Tömeg 8,2 kg
Szín Champagne

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Dagasztószár
STX 062
Dagasztószár
Kompatibilis a Sencor STM 446x modellekkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás