Kenyérpirítók

STS 6057CH Elektromos kenyérpirító

  • Prémium metál kivitelezés
  • Péksütemény melegítő rostély
  • Egyszerre 2 szelet kenyér készíthető
18790 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Tökéletes reggeli a Sencorral

A Sencor STS 6057CH kenyérpirító segítségével a nap legfontosabb étkezéséhez járulhat hozzá saját ízlésének megfelelő pirítósokkal. Három extra funkcióval rendelkezik, ilyen az ismételt melegítés/újra melegítés (fényjelzéssel), a melegítés azonnali megszakadása a beállított idő vége előtt és fagyasztott kenyér pirítása/kiolvasztása (fényjelzéssel). A High Lift funkció biztosítja a könnyű kiemelést, így könnyebb kivenni a kisebb szeleteket. Tökéletes választás, ha minden nap gyors és finom reggelit szeretne.

Több színváltozat

Szinte egyedülálló a Sencor több színváltozatban elérhető kenyérpirító készüléke, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét! Nem csak azért, hogy minden belső tér személyre szabott legyen, hanem a készülék tökéletes munkát is végez, a nagy teljesítmény és a számos funkcióknak köszönhetően időt és energiát takarítanak meg!

Kenyérpirító sok praktikus funkcióval

A Sencor STS 6057CH kenyérpirító praktikus funkciókkal rendelkezik, mint például a kenyér automatikus középre történő igazítása, amely lehetővé teszi a kenyér vastagságának kiválasztását. Ezenkívül képes automatikusan kiolvasztani, majd egyetlen folyamattan befejezni a fagyasztott péksütemények sütését. Praktikus a High Lift funkció, a pirítókosár úgynevezett magas emelése, amely biztosítja a még kisebb kenyérszeletek pirítását és egyben megkönnyíti a maradék részek eltávolítását.

Állítható pirítási intenzitás

A kenyérpirító használata rendkívül intuitív. Beépítésre került egy LED kijelző is, ahol láthatja az éppen aktuálisan beállított pirítási intenzitást. Lehetőség van 9 fokozat közül kiválasztani a pirítási fokozatot. Az 1-3 alacsony intenzitással pirít, a 4-6 fokozat segítségével közepesen mértékben piríthatja meg a kenyeret, míg a 7-9 fokozat magas intenzitással készíti el a reggelit.

Melegítő rostély

Készítsen friss zsemlét a péksütemény melegítő rostély segítségével. Ennek a rácsnak köszönhetően szükségtelen pirítás nélkül is elfogyaszthatja a különböző pékárut.

Egyszerű karbantartás

A 2 szeletes kialakítású kenyérpirító, beépített morzsatálcával rendelkezik. Az a kis tálca a készülék alján került elhelyezésre, mely felfogja a pirítási folyamatok alkalmával keletkező morzsákat. A morzsatálca egyszerűen kihúzható a készülékből és máris tisztává varázsolhatja. A nemesacél design egyszerű nedves ruhával tisztítható.
Kenyérpirítók

Műszaki paraméterek

Kenyérszeletek száma 2
Termosztát Nem
Időzítő Igen
Morzsatálca Igen
Kiolvasztás Igen
Péksütemény rostély Igen
Teljesítmény (W) 1 000 W
Magasság (cm) 19 cm
Szélesség (cm) 27,8 cm
Mélység (cm) 17 cm
Tömeg 1,3 kg
Szín Króm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás