Elektromos Konvektorok

SCF 4741BK Elektromos konvektor

  • Az „X” alakú alumínium fűtőtest
  • Wi-Fi működtetés Sencor HOME mobiltelefon alkalmazással
  • Ideális akár fürdőszobai használatra
86990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SCF 4741BK egy elektromos üveg hősugárzó digitális működtetési lehetőséggel, amelynek maximális teljesítménye akár 2400 W. A Sencor okoseszközei közé tartozik, és Wi-Fi-n keresztül vezérelhető a Sencor HOME alkalmazás és okostelefon segítségével. Szabadon elhelyezhető a szobában vagy akár a falra is szerelhető. Az üvegből készült előlap kiemeli a konvektor kecses megjelenését. A fűtőtest előlapján LED-es háttérvilágítású kijelzős érintős vezérlés található, mely a helyiség pillanatnyi hőmérsékletét is mutatja. A hőmérséklet állítható egy széles tartomány 5-45 °C. Szigorú nemzetközi követelményeknek megfelel és az IP24 szabványnak köszönhetően akár fürdőszobába is alkalmas

Határtalan vezérlési lehetőségek

A Sencor SCF 4741BK elektromos konvektort a fűtőelem elején található érintős kezelőpanellel vezérelheti. A vezérlés intuitív és egyszerű a háttérvilágítású LED-kijelzőnek köszönhetően. Nagy előnye a fűtés és egyéb funkciók Wi-Fi-n keresztüli vezérlése a Sencor HOME alkalmazás és egy okostelefon segítségével.

Távirányító a Sencor HOME alkalmazással

Az elektromos konvektort egyszerűen és teljes mértékben vezérelheti a Sencor HOME alkalmazásban. Csak Wi-Fi kapcsolatra és okostelefonra van szüksége. A fűtés és teljesítmény számos funkciója és módja távolról is beállítható. A konvektort egy kattintással ki- és bekapcsolhatja. Az alkalmazásban azt is láthatja, hogy működik-e a fűtőkonvektor, és milyen az aktuális hőmérséklet a helyiségben. Az időzítő funkció és a 7/24 mód részletes heti beállításai lehetővé teszik az előre tervezést. Az alkalmazás könnyen letölthető mobil eszközökre QR-kóddal, amely az útmutatóban is megtalálható.

Korszerű fűtési technológia

Az X-alakú, modern technológiák alkalmazásával gyártott alumínium fűtőtest biztosítja a gyors fűtést, a nagy fűtőfelületet, a gyors hőmérséklet növekedést és a stabil teljesítményt. Égéstermékek nélküli, oxigénmentes fűtés. Ez csendes meleg: nyugodt és kellemes. A konvektor teljesítménye két fokozatban szabályozható alacsony vagy magas fokozat 750-2400 W között. A fokozatmentesen állítható termosztát segítségével 5-45°C közötti tartományban tudja beállítani a kívánt hőmérsékletet.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor egy elegáns fűtőtestet dolgozott ki, amely sokoldalúan használható, a biztonság és a kényelem mellett. Az elülső üveglap nem melegszik fel fűtés közben, így nem égetheti meg magát. Számos biztonsági funkció került beépítésre az elektromos konvektorainkba.  Két különböző hőkapcsoló van beépítve egy visszakapcsolható és egy kiolvadó hőkapcsoló. Az esetlegesen felborulás esetén azonnal kikapcsol a készülék, továbbá beépített gyerekzárnak köszönhetően a véletlen bekapcsolás, elállítás lehetőségétől is védve van.
Elektromos Konvektorok

Műszaki paraméterek

Alkalmazás Igen
Maximális teljesítmény 2 400 W
Beállítási fokozat 2
Termosztát Igen
Felborulás jelző
Magasság (cm) 10,5 cm
Szélesség (cm) 86,5 cm
Mélység (cm) 47,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 10,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás